- Konular
- 66
- Online süresi
- 44m 52s
- Reaksiyon Skoru
- 157
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 139
- MmoLira
- 31
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
demek istedigim seydi mesela mavi 1 koyde itemi kilitledik vadidede kilit gecirli oluyormu bi ara öyle bir problem vardıda ondan dolayı sordum
Kardeşim dediğin şeyi denedim ve dediğin gibi oldu. İtem kilidi aktif değildi. Yani ışınlanınca item kilidi kalkıyordu. O sorunu düzelttim ve yeni dosyaları upload ettim. Artık öyle bir sorun yok. Eğer hala öyle bir hata alırsanız lütfen görüntüsünü bana atınız. Düzeltmeye çalışacağım.
- Konular
- 45
- Online süresi
- 1m 15s
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 18
- DevLira
- 0
Yararlı eline sağlık...
- Konular
- 226
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 7d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 534
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 231
- MmoLira
- 2,884
- DevLira
- 3
Kardeşim dediğin şeyi denedim ve dediğin gibi oldu. İtem kilidi aktif değildi. Yani ışınlanınca item kilidi kalkıyordu. O sorunu düzelttim ve yeni dosyaları upload ettim. Artık öyle bir sorun yok. Eğer hala öyle bir hata alırsanız lütfen görüntüsünü bana atınız. Düzeltmeye çalışacağım.
teşekkürler bir ara deniyeceğim kodları indirdim baktım o hatanın meydana gelecegini farkettim o yuzden uyarmak istemistim emegin icin tesekkürler

- Konular
- 51
- Online süresi
- 2mo 22d
- Reaksiyon Skoru
- 217
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 149
- MmoLira
- 9,595
- DevLira
- 0
Teşekkürler konu sabit
Sistemi acaba hangi mantığa dayanarak sabite aldınız? Lua kısmında questlua_item.cpp ye fonksiyon eklenmesi gerek bir kere ondan ayrı olarak islocked fonksiyonları ile sourcenin gerekli ayarlarına eklenmeler yapılması lazım bu sistem çalışmayacaktır. 34k corelerde çalışmayacaktır 40k corelerde çalışması için gerekli quest fonksiyonlarının eklenmesi gerekir. Lütfen gereksiz konuları sabite almayın forum bu sabit konular yüzünden takipci kaybediyor gereksiz şeyler sabite alınıyor modaratörlerin ve yöneticilerin bilgisizliğinden kaynaklanıyor gibime geliyor sabite alınmadan önce yapılan yada paylaşılan sistemin bütün kodları kontrol edilerek ve test edilerek sabite alınması gerek forumu yönetemiyorsunuz.
- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,558
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -117
- DevLira
- 0
Sistemi acaba hangi mantığa dayanarak sabite aldınız? Lua kısmında questlua_item.cpp ye fonksiyon eklenmesi gerek bir kere ondan ayrı olarak islocked fonksiyonları ile sourcenin gerekli ayarlarına eklenmeler yapılması lazım bu sistem çalışmayacaktır. 34k corelerde çalışmayacaktır 40k corelerde çalışması için gerekli quest fonksiyonlarının eklenmesi gerekir. Lütfen gereksiz konuları sabite almayın forum bu sabit konular yüzünden takipci kaybediyor gereksiz şeyler sabite alınıyor modaratörlerin ve yöneticilerin bilgisizliğinden kaynaklanıyor gibime geliyor sabite alınmadan önce yapılan yada paylaşılan sistemin bütün kodları kontrol edilerek ve test edilerek sabite alınması gerek forumu yönetemiyorsunuz.
Forum tek bir bölüm ve o bölümde bulunan editörlerle yönetilmiyor.
TurkMMO.com | Yönetim Kadrosu
TurkMMO 15 Yönetim Üyesi Adayı ve 40 Yönetim üyesi ile çalışıyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)