- Konular
- 51
- Online süresi
- 2mo 22d
- Reaksiyon Skoru
- 217
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 149
- MmoLira
- 9,595
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben genelleme konuştum sadece moderatörde yok onların içinde yani gereksiz şeyleri sabite alıyorsunuz forumun kalitesini düşürüyorsunuz. Bilmediğiniz işlere girmeyin ozaman metin2 development kısmını kapatın. Daha yorum atmıyacağım gereksiz tartışmaya giremem sizlerle.
- Konular
- 66
- Online süresi
- 44m 52s
- Reaksiyon Skoru
- 157
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 139
- MmoLira
- 31
- DevLira
- 0
Sistemi acaba hangi mantığa dayanarak sabite aldınız? Lua kısmında questlua_item.cpp ye fonksiyon eklenmesi gerek bir kere ondan ayrı olarak islocked fonksiyonları ile sourcenin gerekli ayarlarına eklenmeler yapılması lazım bu sistem çalışmayacaktır. 34k corelerde çalışmayacaktır 40k corelerde çalışması için gerekli quest fonksiyonlarının eklenmesi gerekir. Lütfen gereksiz konuları sabite almayın forum bu sabit konular yüzünden takipci kaybediyor gereksiz şeyler sabite alınıyor modaratörlerin ve yöneticilerin bilgisizliğinden kaynaklanıyor gibime geliyor sabite alınmadan önce yapılan yada paylaşılan sistemin bütün kodları kontrol edilerek ve test edilerek sabite alınması gerek forumu yönetemiyorsunuz.
Kardeşim söylediğin şeyde sonuna kadar haklısın fakat ben bu bahsettiğin şeyi konumda açıkladım zaten. Okuma yazman yoksa veyahut konuyu adam gibi okumadıysan benim sana diyecek bir şeyim yok. Konumda da yazdığım gibi bu konu sadece Quest kısmıdır. Sistemin çalışması için source'den gerekli yerlerin eklenmesi gerekiyordur. Lütfen boş yorum yapmayın.
- Konular
- 66
- Online süresi
- 44m 52s
- Reaksiyon Skoru
- 157
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 139
- MmoLira
- 31
- DevLira
- 0
Bu sistemin Sorunsuz Çalıştıgını Bana Bir Kişi Gösterin py işmi olur sadece questle olsaydı bu m*l gibi gidim adamlar ıtem kılıtleme sıstemı satmazlar 75 tlden mıllet zaten cok zekıya konuda sabıte alınmıs bılmıyom ben yanlış işler bunlar
Kardeşim bu sistem zaten sorunsuz değil. KONUDA DA YAZDIĞIM GİBİ SOURCE KISMI OLMADAN ÇALIŞMAZ. Lütfen konuyu okumadan boş yorum yapmayın. Ben sadece item kilitleme sistemini kullanan kişiler için yayınladım bu Questi. Ayriyeten bu sistemin source kodları ve questi zaten yayınlandı. O bahsettiğiniz adamların 75 TL'den satmaları onların sorunu.
- Konular
- 66
- Online süresi
- 44m 52s
- Reaksiyon Skoru
- 157
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 139
- MmoLira
- 31
- DevLira
- 0
teşekkürler bir ara deniyeceğim kodları indirdim baktım o hatanın meydana gelecegini farkettim o yuzden uyarmak istemistim emegin icin tesekkürler![]()
Uyarın için teşekkür ederim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)