noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

BlackDragonx61 |Emek |Ws'lik SF + |Source

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan blackdragonx61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 400
  • Görüntüleme Görüntüleme 49K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Error 1 error LNK2001: unresolved external symbol "void __cdecl quest::RegisterMysqlFunctionTable(void)" (?RegisterMysqlFunctionTable@quest@@YAXXZ) D:\Work\sources\work\sv\Server\game\src\questlua.obj game
Error 2 error LNK1120: 1 unresolved externals D:\Work\sources\work\sv\Server\game\game 1 1 game

arkadaşlar çözümü bilen var mı sadece burada takıldım geçersem build edecek :)
yardım arkadaşlar bilen yokmidur da build edecek son bu hata kaldı?

yada şöyle sorayım quest fonksiyonları hangi cpp den ayarlanıyor bu onunla ilgili sanırım bana bi deyinde editliyeyim

Yardım direk game vermek falan olsaydı belki beklenirdi ama direk src olduğu için sıkıntı yok :D

hacım 3 aşa 5 yukarı aynı dönemlerden gelmişiz ozamanları iyibilirsin bahadır felan vardı en azından kazıklama yoktu şimdi insan iyice şeytan oldu src bile olsa bilmiyen adamı napıp nedip kazıklıyolar veya bşla bişey oluyo .D

hacım 3 aşa 5 yukarı aynı dönemlerden gelmişiz ozamanları iyibilirsin bahadır felan vardı en azından kazıklama yoktu şimdi insan iyice şeytan oldu src bile olsa bilmiyen adamı napıp nedip kazıklıyolar veya bşla bişey oluyo .D

Bizim insanımız böyle maalesef uyanık olmak lazım yoksa en ufak delikten dalıyorlar içeri :D

Error 1 error LNK2001: unresolved external symbol "void __cdecl quest::RegisterMysqlFunctionTable(void)" (?RegisterMysqlFunctionTable@quest@@YAXXZ) D:\Work\sources\work\sv\Server\game\src\questlua.obj game
Error 2 error LNK1120: 1 unresolved externals D:\Work\sources\work\sv\Server\game\game 1 1 game

arkadaşlar çözümü bilen var mı sadece burada takıldım geçersem build edecek :)

yardım arkadaşlar bilen yokmidur da build edecek son bu hata kaldı?

yada şöyle sorayım quest fonksiyonları hangi cpp den ayarlanıyor bu onunla ilgili sanırım bana bi deyinde editliyeyim

yok mu bilen arkadaşlar haydi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri