Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Hxd değil kendim build ettim, hata yok. Source paylaşsam ne fark eder millet build etmeyi bilmiyorBuild edebilen bir zahmet google'a "metin2 internal ip fix" yazıversin
sourceyi up etsene hacım bana zahmet olmazsa ö.m yoluyla gönderirsen sevinirim
Hxd değil kendim build ettim, hata yok. Source paylaşsam ne fark eder millet build etmeyi bilmiyorBuild edebilen bir zahmet google'a "metin2 internal ip fix" yazıversin
kardeşim build ederken hata veriyor sana zaHMET bi sourceyi atı ver kurban yaaa at 2 dk şu sourceyi
kardeşim team attım özelden sana zahmet bi bak ya..
Bu arada söylemeyi unuttum benim attığım game dosyasında yol "/locale/turkey/" olarak kayıtlıdır ve dosya isimleri "haritalar" değil "map" olarak onları düzeltin.
Black'in verdiği fileste locale/turkiye/haritalar diye kayıtlı onları orjinal halleri olan /locale/turkey/map yapın.
konusmalar.txt dosyasını da çekemezse adını locale_string.txt yaparsınız. auth syserr ve syslog dosyalarına bakarak hataları görürsünüz.
Black'in verdiği fileste locale/turkiye/haritalar diye kayıtlı onları orjinal halleri olan /locale/turkey/map yapın.
konusmalar.txt dosyasını da çekemezse adını locale_string.txt yaparsınız. auth syserr ve syslog dosyalarına bakarak hataları görürsünüz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)