Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ulan birşeyi çözdüm diye insanları kendilerine yalvartmaktan ne haz alıyor bu insanlıktan nasibini almamış veletler çıldırıyorum sinirden. Hadi onları geçtim sorunu çözüpte insanları oyalayanlara ne demeli ? Yatağımda mobil takılırken yorumlara sinirlenipte kalktım kaç saattir uğraşıyorum sırf sorunsuz paylaşmak için,ihtiyacım olduğu için falan değil.
Biraz sabredin burdan paylaşıcam sourceyi.
Merhaba arkadaşlar 1 saattır srcdeki hataları çözmekle uğrasıyorum ve sonunda bitti lisansı kaldırıp oyuna kolayca erişim sağladım
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
gameyi upload edip lınkı vereceğim
Hocam soruceyi nereye attın mainline ye de attım farklı source ye de attım ancak hata veriyor
saollllUlan birşeyi çözdüm diye insanları kendilerine yalvartmaktan ne haz alıyor bu insanlıktan nasibini almamış veletler çıldırıyorum sinirden. Hadi onları geçtim sorunu çözüpte insanları oyalayanlara ne demeli ? Yatağımda mobil takılırken yorumlara sinirlenipte kalktım kaç saattir uğraşıyorum sırf sorunsuz paylaşmak için,ihtiyacım olduğu için falan değil.
yardım arkadaşlar bilen yokmidur da build edecek son bu hata kaldı?
yada şöyle sorayım quest fonksiyonları hangi cpp den ayarlanıyor bu onunla ilgili sanırım bana bi deyinde editliyeyim
gmake clean - gmake dep - gmake
3ünü sırayla yaz geçer orayı.
alın link
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
source + build edilmiş game.
Kullanabilmek için locale/turkiye/ içine girin konusmalar.txt dosyasını "locale_string.txt" olarak değiştirin. "haritalar" isimli klasörü de "map" olarak düzeltin.
Ulan birşeyi çözdüm diye insanları kendilerine yalvartmaktan ne haz alıyor bu insanlıktan nasibini almamış veletler çıldırıyorum sinirden. Hadi onları geçtim sorunu çözüpte insanları oyalayanlara ne demeli ? Yatağımda mobil takılırken yorumlara sinirlenipte kalktım kaç saattir uğraşıyorum sırf sorunsuz paylaşmak için,ihtiyacım olduğu için falan değil.
Hocam sorunsuz paylaşırsan sourceyi ve tam olarak hangi dizine atılacağını büyük sevaba girersin şuan da işteyim sabah bilgisayar başında olucam evde tam olarak da bakamadım mobilden takip ediyorum sırf biri paylaşsın da indiriyim evde direk denerim diye
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)