Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkdaşlar şu sourceyi düzenleyip baştan upluad edip atın yaaa sürekli hata ala ala saçlarım beyazladı yawww 

uzaktan konuyu takıp edıyordum yorum yazmıyım dedımde ılkkez srclı fıles paylasılmıyor bu forumda kanatsanın paylastıgıda ortada buda bu ful problemlı lısans koymus kanatsana kardesım normal vermıs cozen cozsun demıs ayrıca vectorsun paylastıgı src de ortada bende kasıtlı bır paylasım ortada @xforest99; bosa ugrasma kardesım cozsen nolcak ugrastıgına degmez sımdıden boyle olan bır src game sonra daha cok bas agrıtır 

Konu altından gereksiz tartışmalara gerek yok üslubunuza dikkat edin.
Konuda bir çok kişi yardım eli uzatıyor zaten fakat hala medeti hazır şeylerde görmeyin biraz çabalarsanız sizin adınıza iyi olur.
Konu altın da lisanslı devre dışı bırakmayı zaten gösterdim yapan yaptı yapamayanlar bir daha dönüp kontrol etmelidir çünkü bu tür şeyler basit herkesin ekleyebileceği kodlar.
Yapamıyorum diye oraya buraya saldırmaya gerek olan bir durum yok bu bölümün "Pvp-Soru Cevap" bölümü mevcut bir kişi konu açar zaten elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız konuyu kirletmeye / sulandırmaya gerek yok.
Konuda bir çok kişi yardım eli uzatıyor zaten fakat hala medeti hazır şeylerde görmeyin biraz çabalarsanız sizin adınıza iyi olur.
Konu altın da lisanslı devre dışı bırakmayı zaten gösterdim yapan yaptı yapamayanlar bir daha dönüp kontrol etmelidir çünkü bu tür şeyler basit herkesin ekleyebileceği kodlar.
Yapamıyorum diye oraya buraya saldırmaya gerek olan bir durum yok bu bölümün "Pvp-Soru Cevap" bölümü mevcut bir kişi konu açar zaten elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız konuyu kirletmeye / sulandırmaya gerek yok.
Sen ne anlatıyorsun kardeşim yaşın kaç senin anlama zorluğu mu çekiyorsun ? Herzaman yaptığım işlemleri yaparken ne hikmetse hata alıyorum ve sorun bende ben yapamamış oluyorum dimi ? Kendimi geçtim ben çözeceğim zaten bunu bir şekilde. Hata değil mi ? Bu arkadaşın iplisans yapıp filesi paylaşması hata değil zaten katılıyorum sana. Burada sourcenin ne olduğunu bilmeyen daha yeni öğrenenler var kalkmış ne konuşuyorsun. Yapanlar yapamayanlara yardım etmek yerine nedense bi havalara girmelerin peşine düşmüş bırakın Allah aşkına.
indirince yardımcı olucam bu net ile indirmek baya zor oluyor o yuzden yardımcı olamıyorum kusura bakmayın eksıkler tamamlanır arkadasın src mainline_released oldugunu hatırlıyorum bunun uzerinden eksık dosyalar ile bluıd edılebılır forumda lısans ıcın bazı seylerde verilmiş zatende elimden geldikçe yardımcı olucam hepinize packlar inerse
indirince yardımcı olucam bu net ile indirmek baya zor oluyor o yuzden yardımcı olamıyorum kusura bakmayın eksıkler tamamlanır arkadasın src mainline_released oldugunu hatırlıyorum bunun uzerinden eksık dosyalar ile bluıd edılebılır forumda lısans ıcın bazı seylerde verilmiş zatende elimden geldikçe yardımcı olucam hepinize packlar inerse
Kardeşim ben zaten iplisans kaldırmayı vs. bunları çok basit şekilde yapıyorum anlatmak istediğim bu değil benim neyse uzatmaya gerek yok.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)