Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Adam daha ne mi yapsın ? Paylaştığı filesin lisansını kaldırabilir. Burada herkes lisans kaldırmayı bilecek diye bir kaide yok. Source build ediliyor şuanda ve çoğu yerde hata var. Bu hataların sorumlusu bu insanlar mı yoksa filesi paylaşan arkadaş mı ? Filesi sadece bu insanlara yardımcı olmak için indirdim ve uğraşıyorum. Üç beş bişey biliyorsunuz diye havanızdan geçilmiyor gerçi bişeyde bildiğiniz yok ya neyse.
Kardeşim selam, bu arkadaşın konuda paylaştığı src full değil lib klasörleri falan yok o işi nasıl hallettin ?
içindekileri alsaan yeter sanaKardeşim selam, bu arkadaşın konuda paylaştığı src full değil lib klasörleri falan yok o işi nasıl hallettin ?
Kardeşim selam, bu arkadaşın konuda paylaştığı src full değil lib klasörleri falan yok o işi nasıl hallettin ?
Aleyküm selam. Source baştan aşağı hatalı neredeyse,doğaldır. Burada bi iyilik yapılıyorsa o iyiliğin içinde 5000 tane kötülük arayacaksın. Sözüm onlara hatasız iş yapılmaz burda,o hatayı çözenlerde ben çözdüm ben çözdüm diye erkeklik çok bilmişlik yapıp resim atar kanıt atar böyle konuların altına ama skype özel mesaj gelince gram yardımcı olmazlar. Neyin peşindeler anlamıyorum bi halt bildikleri yok konuşup duruyorlar boş boş.
Tek tek çözüp hataları sourceyi paylaşacağım benden önce bi arkadaş çözmüş game linkini atıcak birazdan ordan alırsın kardeşim.
içindekileri alsaan yeter sana
ama build ederken hata veriyor öylede ya lütfen yardım edin kurbanlar ya
lütfen upload etmeye başlarmısın bekliyoruz sourceleri sendenAleyküm selam. Source baştan aşağı hatalı neredeyse,doğaldır. Burada bi iyilik yapılıyorsa o iyiliğin içinde 5000 tane kötülük arayacaksın. Sözüm onlara hatasız iş yapılmaz burda,o hatayı çözenlerde ben çözdüm ben çözdüm diye erkeklik çok bilmişlik yapıp resim atar kanıt atar böyle konuların altına ama skype özel mesaj gelince gram yardımcı olmazlar. Neyin peşindeler anlamıyorum bi halt bildikleri yok konuşup duruyorlar boş boş.
Tek tek çözüp hataları sourceyi paylaşacağım benden önce bi arkadaş çözmüş game linkini atıcak birazdan ordan alırsın kardeşim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)