Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

BlackDragonx61 |Emek |Ws'lik SF + |Source

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan blackdragonx61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 400
  • Görüntüleme Görüntüleme 49K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

ama build ederken hata veriyor öylede ya lütfen yardım edin kurbanlar ya
Aleyküm selam. Source baştan aşağı hatalı neredeyse,doğaldır. Burada bi iyilik yapılıyorsa o iyiliğin içinde 5000 tane kötülük arayacaksın. Sözüm onlara hatasız iş yapılmaz burda,o hatayı çözenlerde ben çözdüm ben çözdüm diye erkeklik çok bilmişlik yapıp resim atar kanıt atar böyle konuların altına ama skype özel mesaj gelince gram yardımcı olmazlar. Neyin peşindeler anlamıyorum bi halt bildikleri yok konuşup duruyorlar boş boş.

Tek tek çözüp hataları sourceyi paylaşacağım benden önce bi arkadaş çözmüş game linkini atıcak birazdan ordan alırsın kardeşim.

hatalı degıl sız yapamadınız arkadas atıcakmıs ordan alırsınız

içindekileri alsaan yeter sana

Valla bu src olayına yeni girdim karışık diye aylarca uzak durdum ama kaçılmıyor, içindeki dosyaları alıp farklı bir srcye entegre etmeye çalışınca türlü türlü uyumsuzluklar hatalar oluyor onlarıda tek tek çözücek bilgi bende yok o yüzden yardım bekliyorum arkadaşlardan mecbur.

Aleyküm selam. Source baştan aşağı hatalı neredeyse,doğaldır. Burada bi iyilik yapılıyorsa o iyiliğin içinde 5000 tane kötülük arayacaksın. Sözüm onlara hatasız iş yapılmaz burda,o hatayı çözenlerde ben çözdüm ben çözdüm diye erkeklik çok bilmişlik yapıp resim atar kanıt atar böyle konuların altına ama skype özel mesaj gelince gram yardımcı olmazlar. Neyin peşindeler anlamıyorum bi halt bildikleri yok konuşup duruyorlar boş boş.

Tek tek çözüp hataları sourceyi paylaşacağım benden önce bi arkadaş çözmüş game linkini atıcak birazdan ordan alırsın kardeşim.

Çocuğa yine de helal olsun güzel bir files yapmış ve paylaşmış ama dediğin gibi belli başlı hataları halletse iyi olurmuş, src'yi düzenleyip upload edersen çok çok iyi olur.İyi niyetin için teşekkürler.

gameyi mainline_released de build etmeyi denedinmi?

hatalı degıl sız yapamadınız arkadas atıcakmıs ordan alırsınız

Sen ne anlatıyorsun kardeşim yaşın kaç senin anlama zorluğu mu çekiyorsun ? Herzaman yaptığım işlemleri yaparken ne hikmetse hata alıyorum ve sorun bende ben yapamamış oluyorum dimi ? Kendimi geçtim ben çözeceğim zaten bunu bir şekilde. Hata değil mi ? Bu arkadaşın iplisans yapıp filesi paylaşması hata değil zaten katılıyorum sana. Burada sourcenin ne olduğunu bilmeyen daha yeni öğrenenler var kalkmış ne konuşuyorsun. Yapanlar yapamayanlara yardım etmek yerine nedense bi havalara girmelerin peşine düşmüş bırakın Allah aşkına.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri