Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
O zaman sistem şu şekilde en mantıklı olacaktır
belirli level de kalitesiz itemleri tıpkı enerji sistemindeki gibi verip bir parça alınır bu parçalardan yeterli kadar toplayınca mesela 500 adet sağ tık yapıp bunu efsun değiştirme parşömeni haline getirip tekrar sağ tık ile istenilen itemin bir efsunu değiştirilir.
Çok mantıklı bir sistem gibi geldi bana @thenemne0032; kardeşim vaktin yok ise bu aralar biraz boşluğum var bu quest için
Evet dediğin şekilde bir sistem mantıklı olur gayet. En azından oyunculara bir amaç verir. Boş vaktin varsa tabii ilgilenirsen memnun olurum.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba,
Yaratıcı Quest fikri öneren arkadaşların Questlerini ücretsiz olarak yapıp herkese açık şekilde paylaşacağım. Quest önerilerinizi bu konu altına yazabilirsiniz.
Dipçe: Arkadaşlar her söylenilen Quest'i yazmayacağım. Lütfen özel Quest yazdırma isteğinde bulunmayın. Sadece yaratıcı olarak gördüğüm ve oyuna farklılık katacağını düşündüğüm Quest'leri yazacağım. Buna ek olarak Quest'i yazmam için belirli bir süre yok. Şuan hem turnuva sistemi Quest'i üzerinde uğraşıyorum hem de üniversite sınavına hazırlanıyorum. O nedenden vakit buldukça ara ara uğraşacağım Quest'lerle.
Selamun Aleyküm İnternette cok aradım fakat bulamadım acaba Bana Boss Kestiğinde Ödül veren bi quest yazarmsınızı ? Hem Diğer Arkadaşalrda Faydalanır!
Daha detaylı bir açıklama yapmalısınSelamun Aleyküm İnternette cok aradım fakat bulamadım acaba Bana Boss Kestiğinde Ödül veren bi quest yazarmsınızı ? Hem Diğer Arkadaşalrda Faydalanır!

Mesela kesilen boos un leveline göre kalite değişecekmi sadece item mi verecek yang da olabilirmi her defasında ödül alacakmı
kesenin leveli fark edermi ödül yere mi envantere mi gelecek duyuru olacakmı gibi

Bu ep sisteminin ep yenileme süresini kaldırıp sadece karakter oyuna girdiğinde güncelleyecek şekilde nasıl yapabiliriz ch düşmesine sebep oluyorda ?
Kod:
quest ep_system begin
state start begin
when login begin
loop_timer("ep_sistem", 5)
end
when ep_sistem.timer begin
local epin = game.mysql_query("SELECT coins from account.account WHERE id="..pc.get_account_id().." LIMIT 1;")[1][1]
cmdchat("BINARY_Update_Coins "..epin)
end
end
end
Son düzenleme:
Bu ep sisteminin ep yenileme süresini kaldırıp sadece karakter oyuna girdiğinde güncelleyecek şekilde nasıl yapabiliriz ch düşmesine sebep oluyorda ?Kod:quest ep_system begin state start begin when login begin local epin = game.mysql_query("SELECT coins from account.account WHERE id="..pc.get_account_id().." LIMIT 1;")[1][1] cmdchat("BINARY_Update_Coins "..epin) end end end
İşini görür