Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Selamun Aleyküm İnternette cok aradım fakat bulamadım acaba Bana Boss Kestiğinde Ödül veren bi quest yazarmsınızı ? Hem Diğer Arkadaşalrda Faydalanır!
Normal düşen itemleri hiç değiştirme ve bu verdiğim konudaki dosyayı kedine göre düzenleyip
/usr/game/share/locale/turkey/quest/object/BOSSKODU/kill klasörüne at.
http://www.turkmmo.com/quests/3466325-arthur-boss-kestigide-odul-veren-quest.html
Farkettim de senin konuymuş zaten bu

Merhaba,
Yaratıcı Quest fikri öneren arkadaşların Questlerini ücretsiz olarak yapıp herkese açık şekilde paylaşacağım. Quest önerilerinizi bu konu altına yazabilirsiniz.
Dipçe: Arkadaşlar her söylenilen Quest'i yazmayacağım. Lütfen özel Quest yazdırma isteğinde bulunmayın. Sadece yaratıcı olarak gördüğüm ve oyuna farklılık katacağını düşündüğüm Quest'leri yazacağım. Buna ek olarak Quest'i yazmam için belirli bir süre yok. Şuan hem turnuva sistemi Quest'i üzerinde uğraşıyorum hem de üniversite sınavına hazırlanıyorum. O nedenden vakit buldukça ara ara uğraşacağım Quest'lerle.
5Lv Olunca Otomatik Olarak Karaktere Hangi Skilli Seçmek İstiyorsun Diye Sorabilir. Her Karakter İçin Ayrı Ayrı Olur. Bence Değişik Bi tat Olur .d
Bu Resimdeki Questi Yapabilir misin ?
Resim Link :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kardeşim denemedim ama forumda mevcut; http://www.turkmmo.com/quests/3427974-lua-yasakli-sandik-sistemi.html
biraz araştıralım lütfen.
Merhaba,
Yaratıcı Quest fikri öneren arkadaşların Questlerini ücretsiz olarak yapıp herkese açık şekilde paylaşacağım. Quest önerilerinizi bu konu altına yazabilirsiniz.
Dipçe: Arkadaşlar her söylenilen Quest'i yazmayacağım. Lütfen özel Quest yazdırma isteğinde bulunmayın. Sadece yaratıcı olarak gördüğüm ve oyuna farklılık katacağını düşündüğüm Quest'leri yazacağım. Buna ek olarak Quest'i yazmam için belirli bir süre yok. Şuan hem turnuva sistemi Quest'i üzerinde uğraşıyorum hem de üniversite sınavına hazırlanıyorum. O nedenden vakit buldukça ara ara uğraşacağım Quest'lerle.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bu adreste gördüm. Belli amaçlar veriyor görev gibi. Örneğin 50 lvl ol şunu al 60 ol şunu al gibi ya da şu metini kesince şu vs. adam link de vermiş ama pek anlamıyorum bu işleri