Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Aynen öyle aynı lonca yeniden kurulabiliyor.![]()
Güncel sawashan

Diff çalışıyor fakat , açık olan bir loncanın isminden birdaha lonca açabiliyorsun sawashan kardeşim kodları yeniden incelersen ve düzeltirsen sevinirim teşekkürler.
Aynen öyle aynı lonca yeniden kurulabiliyor.![]()
Güncel sawashan![]()
Evet arkadaşlar bende yeni fark ettim. Src ile yapılan fixtede bu sorun mevcut şuanda üstünde çalışıyorum. Ayrı olarak lonca ismi sourcede 12 hane sabit olarak tanımlı olduğu için lonca fix i yapılmasada olur diye düşünüyorum. Sql injection kodları 12 haneyi aştığı için etki edeceğini sanmıyorum. Şimdilik sadece arkadaş silme için kullanmanız yeterlidir.
Bu durumda açık kapatılmıyomu yani![]()
Kapatılır uymayan game için ayrı diff gerekiyor sadece.
Konu güncellemesi ve ilgilendiğin için saol.Evet arkadaşlar bende yeni fark ettim. Src ile yapılan fixtede bu sorun mevcut şuanda üstünde çalışıyorum. Ayrı olarak lonca ismi sourcede 12 hane sabit olarak tanımlı olduğu için lonca fix i yapılmasada olur diye düşünüyorum. Sql injection kodları 12 haneyi aştığı için etki edeceğini sanmıyorum. Şimdilik sadece arkadaş silme için kullanmanız yeterlidir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)