DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

[SF-FIX] Temiz Server Files 40K Source Dahil Güncel Fix

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erdemk50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 88
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

iyi güzel diyorsunda sen bilmesen sürekli paylaşandan yardım istiyceksin ben kendim için deil kendim yaparım fakat bilmeyenler var sadece kendini düşünmüyeceksin arkandakileride düşünceksin bilmeyen için onu yapmak ölüm gibi olur.

bir simyayı kaldıramıyorlarsa veya aktif edemiyorlarsa hiç girmesinler mt2 işine.

Bilmiyordum fakat benim zamanimda bu kadar kaynak yoktu.
kaynakla alakası yokki olsada bilmedgn birşeyi ögrenmeden nasıl yapasınki o yuzden yeni başlayıp bilmeyenler var senin icin kolaysa yapılşını veya yapılmş halni yp konuya eklensn bilmeyenlerde yararlanır yok bşkası yararlanmasn diyorsan kendin blirsn

Öncelikle hocam ellerine sağlık hocam heralde bir sorun var tam anlıyamadım bu yüzden sorun demiyeceğim kullanıcı adı : metin2 yani admin hesabı ağrıcindeki diyer gm car at cağıramıyor , ışınlanma yüzüğü çalışmıyor , depo calışmıyor , skill alamıyor vb nun gibi sorunlar yeni hesap ve yeni karakterler açtım bu onlar içinde geçirli bendemi sorun var yoksa bi ayar falanmı var göremedim

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri