HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
iyi güzel diyorsunda sen bilmesen sürekli paylaşandan yardım istiyceksin ben kendim için deil kendim yaparım fakat bilmeyenler var sadece kendini düşünmüyeceksin arkandakileride düşünceksin bilmeyen için onu yapmak ölüm gibi olur.
bir simyayı kaldıramıyorlarsa veya aktif edemiyorlarsa hiç girmesinler mt2 işine.
sen ilk başladgında biliyormuydn kaldırmayı veya eklemeyi ?bir simyayı kaldıramıyorlarsa veya aktif edemiyorlarsa hiç girmesinler mt2 işine.
sen ilk başladgında biliyormuydn kaldırmayı veya eklemeyi ?
Bilmiyordum fakat benim zamanimda bu kadar kaynak yoktu.
kaynakla alakası yokki olsada bilmedgn birşeyi ögrenmeden nasıl yapasınki o yuzden yeni başlayıp bilmeyenler var senin icin kolaysa yapılşını veya yapılmş halni yp konuya eklensn bilmeyenlerde yararlanır yok bşkası yararlanmasn diyorsan kendin blirsnBilmiyordum fakat benim zamanimda bu kadar kaynak yoktu.
Öncelikle hocam ellerine sağlık hocam heralde bir sorun var tam anlıyamadım bu yüzden sorun demiyeceğim kullanıcı adı : metin2 yani admin hesabı ağrıcindeki diyer gm car at cağıramıyor , ışınlanma yüzüğü çalışmıyor , depo calışmıyor , skill alamıyor vb nun gibi sorunlar yeni hesap ve yeni karakterler açtım bu onlar içinde geçirli bendemi sorun var yoksa bi ayar falanmı var göremedim
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)