Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

[SF-FIX] Temiz Server Files 40K Source Dahil Güncel Fix

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erdemk50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 88
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

@erdemk50 kardeşim şu simyaya tıklayınca birşey acılmıyor sorunmu var acaba ya ? ejderha simyası varya
Aynen açılmıyor o sistemi daha önce hiç kullanmadığım için bilmiyorum sorun olabilir yada ilerde görev felan veriyosa

Aynen açılmıyor o sistemi daha önce hiç kullanmadığım için bilmiyorum sorun olabilir yada ilerde görev felan veriyosa
o sistemi kaldırsan daha iyi bence enventer içinden butonunu ve questni kaldır yeterli gerek yok bence ek olarak duygu maskesi olmadan dans edilmiyor heralde

o sistemi kaldırsan daha iyi bence enventer içinden butonunu ve questni kaldır yeterli gerek yok bence ek olarak duygu maskesi olmadan dans edilmiyor heralde

bunlar basit işler burda bir files paylaşılmış fakat hala baz şeyler istiyorsunuz herşeyi devletten bekliyorsunuz bu files sorunları çözülşmesiyle birlikte suan satşta olan birçok filesten daha sağlam bir files yani demem o ki paylaşılmış bir şey var geliştirmek istiyorsanız kendiniz geliştirebilirsiniz herşeyi paylaşandan beklemeyin.

bunlar basit işler burda bir files paylaşılmış fakat hala baz şeyler istiyorsunuz herşeyi devletten bekliyorsunuz bu files sorunları çözülşmesiyle birlikte suan satşta olan birçok filesten daha sağlam bir files yani demem o ki paylaşılmış bir şey var geliştirmek istiyorsanız kendiniz geliştirebilirsiniz herşeyi paylaşandan beklemeyin.
iyi güzel diyorsunda sen bilmesen sürekli paylaşandan yardım istiyceksin ben kendim için deil kendim yaparım fakat bilmeyenler var sadece kendini düşünmüyeceksin arkandakileride düşünceksin bilmeyen için onu yapmak ölüm gibi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri