HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Aynen açılmıyor o sistemi daha önce hiç kullanmadığım için bilmiyorum sorun olabilir yada ilerde görev felan veriyosa@erdemk50 kardeşim şu simyaya tıklayınca birşey acılmıyor sorunmu var acaba ya ? ejderha simyası varya
Clientte herhangi bi yerde değişiklik felan yaptunmı bende bi kaç defa
sistem kaldırdım build ettim sorun çıkmadı
Game ile clientin uyuşmazlıgı sorunmuş hocam sorun çözüldü
teşekkür ederiz konu içino sistemi kaldırsan daha iyi bence enventer içinden butonunu ve questni kaldır yeterli gerek yok bence ek olarak duygu maskesi olmadan dans edilmiyor heraldeAynen açılmıyor o sistemi daha önce hiç kullanmadığım için bilmiyorum sorun olabilir yada ilerde görev felan veriyosa
o sistemi kaldırsan daha iyi bence enventer içinden butonunu ve questni kaldır yeterli gerek yok bence ek olarak duygu maskesi olmadan dans edilmiyor heralde
bunlar basit işler burda bir files paylaşılmış fakat hala baz şeyler istiyorsunuz herşeyi devletten bekliyorsunuz bu files sorunları çözülşmesiyle birlikte suan satşta olan birçok filesten daha sağlam bir files yani demem o ki paylaşılmış bir şey var geliştirmek istiyorsanız kendiniz geliştirebilirsiniz herşeyi paylaşandan beklemeyin.
iyi güzel diyorsunda sen bilmesen sürekli paylaşandan yardım istiyceksin ben kendim için deil kendim yaparım fakat bilmeyenler var sadece kendini düşünmüyeceksin arkandakileride düşünceksin bilmeyen için onu yapmak ölüm gibi olur.bunlar basit işler burda bir files paylaşılmış fakat hala baz şeyler istiyorsunuz herşeyi devletten bekliyorsunuz bu files sorunları çözülşmesiyle birlikte suan satşta olan birçok filesten daha sağlam bir files yani demem o ki paylaşılmış bir şey var geliştirmek istiyorsanız kendiniz geliştirebilirsiniz herşeyi paylaşandan beklemeyin.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)