Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Yeni market geldiğinde eski editlerin zararı karşılandı mi ? Sen ne karsilanmasindan bahsediyorsun
@Wocellent; @KARAM3L; Sakin gencler
alt tarafi 1 cumle yazdim
oyunu bu kadar ciddiye alip bagimlisi olmaya gerek yok açiklama yapmayani burda öldürmüyorlar yani
zaten o kadar uzun yazmissiniz ki üşendim okumadim bile
Neyse siz oyunu ciddiye alip bagimlisi olmaya devam edin market o bu su gelmis gitmis beni baglamaz ben gorusumu soyledim sadece
ha bide dışarda bi real ortam haberiniz olsun 
Iyi forumlar
alt tarafi 1 cumle yazdim
oyunu bu kadar ciddiye alip bagimlisi olmaya gerek yok açiklama yapmayani burda öldürmüyorlar yani
zaten o kadar uzun yazmissiniz ki üşendim okumadim bile
Neyse siz oyunu ciddiye alip bagimlisi olmaya devam edin market o bu su gelmis gitmis beni baglamaz ben gorusumu soyledim sadece
ha bide dışarda bi real ortam haberiniz olsun 
Iyi forumlar
Moderatör tarafında düzenlendi:
Konu bir anda tartışmaya döndü. Herkes kendi görüşünü belirtiyor ki bende burada eşitlik eşitlik diyenlerin eşit olmayan şeyler için kaç para verdiğini gayet iyi biliyorum, lütfen kimse burada eşitlik yeni başlayanlar diye cümleler kurmasın.Eskiden kimsenin sesi çıkmıyordu özel silah siteye gelsin diye fakat şimdi özel silahı elden giden herkes özel gelsin özel gelsin diyor sorarım size aklınız yeni mi başınıza geldi ? Ve özel silahlar var sende ondan konuya ters bakıyorsun diye tepkiler aldım, özel silah olmadan önce de ben buna karşıydım halada karşıyım ve bazı arkadaşların belirttiği gibi piyasa zaten batmış bir durumda özel silahlar siteye gelirse daha da batacak ve sonu beceri kritikli bütün silahlar çöp olacak herkes en baştan efsun atacak piyasa gene batacak. Bana göre gereksiz bir fikir mantıklı değil söylediğim gibi her önüne gelende özel silah olursa oyunun eğlencesi kaçar. Benim yorumum budur herkese iyi forumlar .
Konu bir anda tartışmaya döndü. Herkes kendi görüşünü belirtiyor ki bende burada eşitlik eşitlik diyenlerin eşit olmayan şeyler için kaç para verdiğini gayet iyi biliyorum, lütfen kimse burada eşitlik yeni başlayanlar diye cümleler kurmasın.Eskiden kimsenin sesi çıkmıyordu özel silah siteye gelsin diye fakat şimdi özel silahı elden giden herkes özel gelsin özel gelsin diyor sorarım size aklınız yeni mi başınıza geldi ? Ve özel silahlar var sende ondan konuya ters bakıyorsun diye tepkiler aldım, özel silah olmadan önce de ben buna karşıydım halada karşıyım ve bazı arkadaşların belirttiği gibi piyasa zaten batmış bir durumda özel silahlar siteye gelirse daha da batacak ve sonu beceri kritikli bütün silahlar çöp olacak herkes en baştan efsun atacak piyasa gene batacak. Bana göre gereksiz bir fikir mantıklı değil söylediğim gibi her önüne gelende özel silah olursa oyunun eğlencesi kaçar. Benim yorumum budur herkese iyi forumlar .
Konunun tartışmaya gittigi yok laf atıldıysa karşılıgını verdik kapadık amaç tartışma degil bu yakışmaz sadece fikir paylaşımlarında bulunduk özel silah gelsinmi gelmesin mi yada eskiden neden istemediniz yazmadınız paylaşmadınız denmesi de tuhaf bana göre sonuçta sen gelmesin dedin başkası gelsin dedi en güzeli kardeşim oylama olması gerekeni shorty açıklamış zaten artık hayırlısı diyelim geçelim

Konunun tartışmaya gittigi yok laf atıldıysa karşılıgını verdik kapadık amaç tartışma degil bu yakışmaz sadece fikir paylaşımlarında bulunduk özel silah gelsinmi gelmesin mi yada eskiden neden istemediniz yazmadınız paylaşmadınız denmesi de tuhaf bana göre sonuçta sen gelmesin dedin başkası gelsin dedi en güzeli kardeşim oylama olması gerekeni shorty açıklamış zaten artık hayırlısı diyelim geçelim![]()
Burada özel gelsin diyenlerin çoğu özel silahları yüksek fiyata satıp elden çıkartan arkadaşlar ben ona şaşırdım özel silahları varken kimsenin bir şey dediği yoktu, herkes fikrini belli etmekte her zaman özgür bende kendi görüşümü belli ettim canım ^^