Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

[TOPLU İSTEK] Yönetim'e Duyurulur..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Schze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 209
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K

Silah'lara B.hızı Zeka, Çeviklik, Güç gelmesini istiyor musunuz ?

• EVET

• HAYIR

• İLGİLENMİYORUM

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Elinizden 25li silah gidince mi konu açilma geregi hissettiniz? Ve ya elinizde 25li silah varken burda esitligi savunan insanlar o zaman niye çikip burda konu acmadi da simdi destekliyor ? Sahsen elimde 25li silah var ve belli bir miktar karsiligi aldim zamaninda. Zararini karsilayacak misiniz ?

Adı üzerinde özel silah ayricalik. Bunu normal bi insan bile kavrar. Oyunda az sayida mevcut bu itemler zaten piyasada. İlla esitlik diyorsaniz bunu elinizde bu itemler varkende savunurdunuz. ( sadece silah icin degil savunma itemlerin olmadigi zamanda ).

Iyi forumlar.

Elinizden 25li silah gidince mi konu açilma geregi hissettiniz? Ve ya elinizde 25li silah varken burda esitligi savunan insanlar o zaman niye çikip burda konu acmadi da simdi destekliyor ? Sahsen elimde 25li silah var ve belli bir miktar karsiligi aldim zamaninda. Zararini karsilayacak misiniz ?

Adı üzerinde özel silah ayricalik. Bunu normal bi insan bile kavrar. Oyunda az sayida mevcut bu itemler zaten piyasada. İlla esitlik diyorsaniz bunu elinizde bu itemler varkende savunurdunuz. ( sadece silah icin degil savunma itemlerin olmadigi zamanda ).

Iyi forumlar.

Kardeş bende varken sen açsaydın konu ve hala var 25 b hızlı olmasada gelirse oda çöp olacak oda yaklaşık 1000t civarında yılladır bende öyle özel silah vardı açsaydınız konu arkadaşın biri öneri yapmış görüşleri sunuyoruz o zamanlar 5000t lik kalkan 100t etmedi biz çıkıp bende kalkan var çok pahalıya aldım 200tl v erdim 5000 6000t ediyo market gelemez gelmesin diye itiraz eden oldumu herkesin kendi görüşü bendede zamanında zaten vardı 3 4 kişide sayılı kişilerdeydi o zaman açsaydınız konu eşitlikle herkes söz konusu katılırdım katılmazdım herkesin kendi görüşü burda herkesin kararıyla demokrasiyle gidiliyor sen fikrini yazmışsın onların fikir görüşleri ayrı yada senle aynı anket oylama var takdiri ilahi yapacak birşey yok

Son düzenleme:
Kardeş bende varken sen açsaydın konu ve hala var 25 b hızlı olmasada gelirse oda çöp olacak oda yaklaşık 1000t civarında yılladır bende öyle özel silah vardı açsaydınız konu arkadaşın biri öneri yapmış görüşleri sunuyoruz o zamanlar 5000t lik kalkan 100t etmedi biz çıkıp bende kalkan var çok pahalıya aldım 200tl v erdim 5000 6000t ediyo market gelemez gelmesin diye itiraz eden oldumu herkesin kendi görüşü bendede zamanında zaten vardı 3 4 kişide sayılı kişilerdeydi o zaman açsaydınız konu eşitlikle herkes söz konusu katılırdım katılmazdım herkesin kendi görüşü burda herkesin kararıyla demokrasiyle gidiliyor sen fikrini yazmışsın onların fikir görüşleri ayrı yada senle aynı anket oylama var takdiri ilahi yapacak birşey yok

Buraya bende gorusumu sunuyorum diyorum ki zamaninda markette savunma yokken belirli kisilerde savunma itemi vardi o zamanda da esitlik yoktu. Suan burda esitlik yok gelsin diyen kisiler o zamanlar niye esitligi savunmadi da simdi kalkip esitlik bahsediyor diyorum ? Bende de savunma itemleri vardi çöp oldu gitti hepsi ses çikarmadik ki ely1 ely2 birlesmesinde esitlik saglandi. Simdi kalkmissiniz 3 4 kisi de adı üstunde özel olan itemlerin marketr gelmesini istiyorsunuz. 3 4 kisinin ugradigi zarari kim karsilayacak ? Sen karsilayacak misin ? Ya da burda esitlik meselesi yapan insanlar ?

Senin elinde de 20k kusur boş hp li car vardi oyun acigi ile yapilmis eski Arthas suan banli olan Calendra isimli car. Adelet esitlikten mi söz ediyorsun ?

Dedigin gibi burda herkes gorusunu belirtir saygi duyulur. Buda benim gorusum. Iyi geceler, iyi forumlar

Buraya bende gorusumu sunuyorum diyorum ki zamaninda markette savunma yokken belirli kisilerde savunma itemi vardi o zamanda da esitlik yoktu. Suan burda esitlik yok gelsin diyen kisiler o zamanlar niye esitligi savunmadi da simdi kalkip esitlik bahsediyor diyorum ? Bende de savunma itemleri vardi çöp oldu gitti hepsi ses çikarmadik ki ely1 ely2 birlesmesinde esitlik saglandi. Simdi kalkmissiniz 3 4 kisi de adı üstunde özel olan itemlerin marketr gelmesini istiyorsunuz. 3 4 kisinin ugradigi zarari kim karsilayacak ? Sen karsilayacak misin ? Ya da burda esitlik meselesi yapan insanlar ?

Senin elinde de 20k kusur boş hp li car vardi oyun acigi ile yapilmis eski Arthas suan banli olan Calendra isimli car. Adelet esitlikten mi söz ediyorsun ?

Dedigin gibi burda herkes gorusunu belirtir saygi duyulur. Buda benim gorusum. Iyi geceler, iyi forumlar

Görüşüne saygı duyuyorum demek istedigim bizde zarara ugradık savunma editler geldi markete amaç şuymuş yeni başlayan oyuncu ile eski başlayan oyuncu arasındaki fark ne olmamalı eşit olmalıydı onca itemlerimiz degersizleşti aynı durum savunmada olmuşsa silahlardada olmalı ha eskiden açmışız ha şimdi savunma gelirkende çogunluk gelmesini istemiştir

İkinci yazdıgına gelirsek oyun açıgı ile yapılmış bi çarım yoktu evet eski Arthas dı Ali den satın almıştım 450 lira civarında içinde 30 edit özel 1500t lik zekalı ay kılıcı içinde zaten ben çarımın sslerini baranla vs attıksan sonra ona göstermiştim boş hpsi 14.500 dü onunkide yaklaşık o civardaydı ve genelde statü farkları vardı bazı çarlarda 13k hp bazılarında 12 alakagerek47mi ne böyle bi çar vardı selimin çarı vardı yalnızkurt bunlardadamı aynı sıkıntı var ve statuler sıfırlanmıştı benim eski vs leri kazanmamı nisa yanındaki arkadş çok iyi bilir o zamanlar onun loncasındaydım ilk 25 li özel silahımı ve serverde tek kılıclı kostumu ondan tl ile satın aldım sonra 1 2 vs attım yenildim çok kez inkar edemem sonra eski sistemli vsliklerde blok açıgı oldugunu fark ettim Donaly Ömer arkdaşdan nisadan aldıgım silahı ve üstüne para vererek ortalamalı 25 bh ızlı silahı satın aldım ve vs atmaya başladım üstünlük sagladım sonra iyice geliştirdim efsunları bozmaları a sın z sine kadar masraf harcadım bi zamanlar o masrafı mete de yapmıştı çogunlukla herkesi kesiyordu ceyfun -Oguz ZugoJ3oom denen biri vardı o da aynı şekil demek istedigim masraf yapıp alışıp suranın mantıgını çözünce işi kavrıyorsun ki ben Wocellent lede Calendra ilede çok kişiyi kestim bunların içinde sende varsın videoları bile durmakta 2 3 kez hemde WawerLy ile kesmiştim 10 -0 ozaman neden sesin çıkmadı ely2 den anıl denen bi arkadaşdan almıştım o çarıda yani senin yaptıgın bahane her zaman bahanelere sıgınma şüphen varsa bildirseydin inceletseydin çarımda itemlerimde orda duruyor niyetim tartışma çıkarmak degil dogrular
nisanın çarına da girip kendi itemlerimle bazılarıyla vs attım kesmişimdir vs atmayı kendi bildigim şekilde tarif etmişimdi sadece nisa için geçerli degil bir çok kişiyede yardımım olmuştur inkar edeceklerinide sanmıyorum bu iş yetenek kabiliyet laf degil
Yenilmedim de demiyorum Ewildragona 3 5 kişiye yenildim sura tecrübelerden ibaret ama senin kadarda yenileni görmedim kardeş
iyi forumlar

Sunuda ekleyim 6 7 ay önce xWoceLLenT çarımada vs lerde üstünlük sağladıgım için öyle iftiralarda bulunmuştu sonra o gün çok kişi banları açılmıştı ban affı olmuştu Shorty den nickimi istedim oda sağolsun verdi WoceLLent yaptım kemgöz görevlerinde bi aralar sıkıntı vardı hatalıydı o hatayı çözmek için konuştuk bildirdik bizzat çarıma girdi benim istegimi alarak ve kemgoz görevini o aldı hp yi bu kadar açıklama sebebi duydum duymaz dım neyse iftara atmaktan vazgeç kardeş
http://www.turkmmo.com/resimler-ve-videolar-keith-elym2/3235484-wawerly-vs-poine-10-0-a.html

Son düzenleme:

Biz eşitligi savunmadıysak kim savundu bizdeki savunma setlerin değeri ortadaydı bunu biliyosunuz savunma itemlerinin gelmesi konusundada destek verdik şimdide veriyoruz gelmesi için ama sen niye döneklik ediyon bukadar düşünceli biriydin madem eski mesajlarında neden o olgunlugu gösteremedin adamlarda k.b.ç kalkan kask ayak var yazık olcak demedin zararlarını kim karşılıycak yine demedin ne dedin peki yok pahalı yok bulamıyorum tantanası yaptın degişen ney şimdi kanıtıyla atıyorum tarihlerede bakarsın:D

fKiE7wz.png

son olarak sölemeden edemicen bir sıfır eksik atmışın 200k olcak o şakamısın allah aşkına aynısını banada yaptın yok 19 20k hpli çarını görelim bi diye sonucta buydu http://www.turkmmo.com/resimler-ve-videolar-keith-elym2/3230400-blacksoul-and-poine-tebrikler.html anlıyorum seni o birileri vsyi bırakınca 3-5 kişiyi kesip forumda ego tatmin ediyosun bu tedirginlikler niye acabalar acabalar acaba:D

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri