- Konular
- 37
- Online süresi
- 57m 30s
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 71
- MmoLira
- -44
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar, kolay gelsin..
Türkay bey, Oyundan eğer istek olursa neden getirmeyelim demiştiniz bizde,
Elym2 Keith serverindeki belli başlı oyuncular olarak;
Silah'lara B.hızı Zeka, Çeviklik, Güç gelmesini istiyoruz..
Sizlerde silahlara bu efsunların gelmesini istiyorsanız, bir yorum bırakmanız yeterlidir..
Sizlerde silahlara bu efsunların gelmesini istiyorsanız, bir yorum bırakmanız yeterlidir..
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Artık arsızlaşmışsın oğlum sana ne dense boş son 5-6 yorumunda bu son mesajım iyi forumlar demişsin hala mesaj yazma peşindesin sana daha ne denebilirkiMilleti zarfladığım filan yok. Elinizde kanıtı olan sizlersiniz bende buyrun göreyim dedim. Yaşı tutmayan insanların yada forumda özel mesajların paylaşılmasını gösterilmesini istemiyorsanız buyrun Skype geçelim kimde ne varsa gelsin atsın görelim eliniz de ne varsa. özellikle '' arkasından konuştuğun '' yazısının ne dediğimi çok çok merak ediyorum. Elinizdekilerle geçelim mi skype buyrun bekliyorum ? Ben sizlerin yüzüne gerçekleri vurdum özel mesajlarda tek tek ve hızını alamayan herkes saldırıya geçti, buyrun Skype geçelim sizde benim yüzüme vurun dediklerinizi görelim ?
Merhaba
Öneriniz için teşekkürler.
2009 Yılında Kurulan M2-TR Epilogue sunucusu ve devamında açılan Gracia ve Kaira sunucularında tum efsunların %25 olduğu bir nesne market yapısı kullanılıyordu, aynı zamanda MMOMT2 Merkür, Venüs Sunucularında %30 bonuslu nesne satışları mevcuttu.
2009 - 2012 Yılları arasında popüler olan bu yapı 2012 yılından sonra metin2 piyasasının Emek server üzerine yeniden şekillenmesi ile oyuncu kitlesi üzerinde gruplaşmalara yol açtı. Metin2 Pvp serverların ilk zamanları olan 2009 yılındaki "biz zaten orjinal sunucunun zorluğundan kaçıp pvp oynuyoruz" düşüncesindeki oyuncular 2012 yılından sonra piyasaya çıkan emek server yapısı ile bölündü.
Bu bölünmeyi oyuncuların istekleri doğrultusunda yeniden şekillendirebilmek amacıyla sunucularımızda onlarca çalışma gerçekleştirdik. MMOMT2 tarafında Mars ve Jupiter sunucularını açtık tamamen editsiz, aynı zamanda M2-TR tarafında Pagan sunucusu ardından Destan ve Pixy derken oyuncuların isteklerini karşılayabilmek amacıyla sunucuları oyuncularımıza sunduk.
Yaptığımız Çalışmalar arasında savunma efsunlarının %15 e düşürülmesi, 1 Yıl boyunca Savunma efsunlarının yapılamaması gibi editli sunucularımızda çalışmalar oldu. Bu çalışmalar yapılırken mevcut oyuncularımızın mağdur olmadan yeni oyuncuları oyuna nasıl kazandırabiliriz planları yaptık.
Oyun içerisindeki piyasa tamamen oyuncular tarafından yönetilmektedir ve bu piyasaya bizim mudahale etmemiz doğru bir davranış değildir bu yüzden oyuncular eşyalarına ne kadar değer biçiyorsa o fiyattan satılmaktadır. Düşüncede zamanında onlarda 75 TL ye aldı Şimdi de 75 TL ama pratikde öyle olmuyor eğer çözülmesi gereken bir sorun var ise bu çözüm tüm tarafları memnun edecek şekilde olmalı.
Bu yüzden önerinizi düşünücem ve bununla ilgili planlarımı yapıp en iyisini bulmak için sizlere bir anket sunucam.
iyi geceler
Eklemeyi unuttuğum bir şey var
Beni arayıp bu konuyla ilgili yorum yapabilirmiyiz diyen oyuncularımıza biz hiçbir zaman kimsenin yorum yapmasına engel olmadık olmayız dilediğiniz gibi yorum yapma hakkınız var ancak bu hakaret içerikli resimlerin ve ben dahil bir çok insan hakkında Onurun yazmış olduğu mesajların resimlerini paylaşmayın.
Bu konuya Mesaj yazan ve Onur ile tartışan herkese ulaşıp siz cevap yazmayın ben sizin adınıza zaten o adama cevap veriyorum dedim yüzleri burda Mevlüt dahil git hepsine tek tek sor bu yazdıklarımı. Ben gözümle görmediğim şeyler hakkında hiçbir zaman yorum yapmam tartışmam çünkü bu beni hata yapmaya sürükler ve sonunda zararlı çıkmama sebep olur.
Bu yüzden mesajında resim varsa atın yazmışsın ya bu adamların hiçbirisi senin yaptığın şeyleri yapmayacak ve buna ben izin vermeyeceğim çünkü senin daha fazla ne kadar küçülebileceğin yazdıkların ile gördük o şakşakcın Nisa hakkında bile arkasından yazdıkların/söylediklerin sonrası bile hala onun yalakalığını yapıyorken bana karakterden bahsetme çünkü sende o yok ve malesef üzülerek söylüyorum olmayacak.
Milleti resim at diyip zarflamayı bırak daha fazla küçülüp bu insanlara benim engel olmamı bırakmama sebep olma çünkü burası herkese açık bir platform ve üzülen ben değil sen olucaksın
Hakkımı sen vermiyorsun.Benim şu an oynamamam baska bir zaman gelip oynamayacagım anlamını taşımıyor,oyunun gündemini takip edip etmeme de kimse karışamaz.Burda bi gm olarak oyunculara posta koyma çabasına girecek kadar amatörleşme.Ben orda arkadaşlara görüşümü bildirdim,sen neden savunmaya geçtin onu anlamadım ? İşte uzun zamandır zaten burda bahsettiğim olay buydu anladın mı şimdi ? Şu konuyu bile kişiselleştirdin,bir yönetici olduğunu unutma.Yani burda konudan uzaklaşıp ne kadar özel mevzu varsa onlara girdin,kimin kimin şakşakçısı veya arkadaşı veyahut yalakası olduğu seni ilgilendirmez.Bütün işini gücünü bırakıp sadece kişisel ve özel mevzularla ilgileniyorsun! Sen oyununu yönet insanların özel mevzularına değil,oyun ile ilgili sunduklarına odaklan.
Serverin geleceğini ilgilendirecek bir kararda yorum yapma hakkı serveri oynayan oyuncularındır. Bu kadar basit bir şeyi anlayamayacak kadar muhalif birisin.
Baran sen bundan 1.5 ay falan önce bildiğim kadarıyla bırakmıstın,evet setlerini falan satma ayaklarına girmiştin.Şimdi bu kadar haykırdığına göre bu konuyu itemlerini sattın sanırım.Hayırlı olsun,güle güle harca ama şimdi bencilce konuşma.Ayrıca arkadaşlar burdaki konuda karşıt görüş kişilere telefondan hakaretler savrulması doğru değil.Yorumunuzu burda yapın burda kalsın.Herkes te işine baksın.Mevlüt sen de uzun bir süre %25 b.hızlı silah kullandın ve sattın,neden o zamanlar aklında değildi bu konu ? Siz şimdi adaletten bahsediyorsunuz ya hiç samimi gelmiyor.Herşeyi özel itemlerinizle yaptınız hevesinizi aldınız,yeni heyecanlar mı arıyorsunuz ?Kolay gelsin,ilk ve son yorumumdur.
Allah aşkına şu yukarıdaki konuya ilk mesajını bir oku şu mesajda millete laf atmak dışında elle tutulur ne yazmışsın? Konu nesne market de olmayan efsunların nesne markete eklenmesi ile alakalı senin yazdığın post yukarıda. Millete laf yetiştirmek dışında ne yapıyorsun?
Onurun yazdığı mesajlara bak adamın bu öneri ile ilgili elle tutulur 1 tane yazdığı mesaj yok hep bencil hep ben hiç olmadı gider karı gibi milletin yazdıklarını sağa sola atar. Kendisine yapıldımı kendi yaptıklarını görmez ben karakterliğim geyiğine başlar.
Sen gel ağzına gelen herşeyi söyle karşındaki insanın sen yöneticisin diyip susmasını bekle nerde yaşıyosun kızım sen var mı öyle bir dünya.
Alinin velinin yaptığı herhangi bir şey beni ilgilendirmez. Eğer ben insanların özel mevzusu ile ilgileniyor olsaydım Onurun hesabı çalındığında aliyi taraflı bir şekilde banlar ve onurun itemlerini alinin hesabına girer ben verirdim böyle olsaydı eğer duygusal bir karar verirdim ve tamamen onur ile alinin karı kız mevzusundan bu olay yaşanıyor olurdu.
Ben Ali ile Onura sizin sorununuz ne demedim, bana ne yaşandı söyleyin demedim ben bu adamları gruba aldım ve alinin onura itemlerini geri vermesini istedim ve karşılığında alinin hesabını açıcağımı söyledim ki alinin hesaplarının hepsi açılmadı bile hala daha gelir yazar açılıcak mı diye açmadım yani.
Bu mevzuları açan kişi bile yine onur yani banane sizin aranızdaki olaydan ben kaç oyuncu kazandırdım ona bakarım ilgilenmem yani o onun neden itemlerini çalmış diye.
Gelip burda 760 karakter yorum yazıp bana sen yöneticisin amatörleşme geyiği yapma. Tartışmayı başlatan sizsiniz sonra sen oyununu yönet diyosun siz şu konuya yorum yazmadan önce böyle bir tartışma yaşandımı az bi düşünün ya siz bu hale nasıl geldiniz.
Herkes eşitlikten bahseder oldu bu itemler sizdeyken bahsetseydiniz sizdeyken sesiniz çıkmıyordu itemleri elden çıkardıktan sonra mı sesiniz çıkmaya başladı. Şuanda bu itemler sizde olsa hepiniz tam tersini yazıyordunuz kimse burada eşitlikten bahsetmesin burada bug için t sayan kişiler bir anda oyuncuların birbirinden ne farkı olsun demeye başladı ayak yapmayı bırakın milleti saf yerine koymayın
- Konular
- 29
- Reaksiyon Skoru
- 191
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Süper bi konuya değinmişin kesinlikle gelmeli !!!!
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 140
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Şöyle düşündüm elym2 de savunmalar kalkmıştı sonradan tekrar markete eklendi eklenme mantıgı şuydu galiba yeni başlayan bir oyuncu ile eski başlamış bir oyuncu arasındaki fark ne niye eskide saglam itemler var yeni de neden olmasın dı çok güzel bi karardı peki silahlara neden uygulanmadı Özel silahlar yapamıyoruz b hızı, zeka ,çeviklik,güç serverde bende dahil 9- 10 kişide böyle silah var ama çogunlukta yok birde çok pahalandı 2500t 3000t civarında buda alınması güç zor biz bu yeni başlayan oyuncuda eski oyuncuda keyif alsın eşit hale gelsin istiyoruz tabiki herkesin istegi üzerine olması lazım sadece bizim dememiz degil ona göre yönetimden bir anket yada bu işle ilgili oylama olursa güzel olacagını düşünüyorum
- Konular
- 59,189
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,294
- Altın Konu
- 2,398
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 695,294
- DevLira
- 234
Merhabalar, kolay gelsin..
[h=3]ElyM2 Hakkında Sorularınız ve Önerileriniz[/h]Güzel öneri bende gelmesinden yanayım önerini yukarıdaki bölümede yapabilirsin.
[h=3][/h]

Kolay gelsin,ilk ve son yorumumdur.