Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Her önüne gelende özel bir silah olsa bence hoş olmaz gelmemesi daha iyi
Her önüne gelende savunma item olması normalmiydi peki kimsenin sesi çıkmamıştı o zaman? savunma itemlerinin gelmesinin bize zararı tarif bile edilemezken çıkıpta 2000 3000t nin hesabının yapılması yanlış bence olcaksa tam olsun arkadaşında dedigi gibi oyuncular arasında neden bir fark oluşsunki
Son düzenleme:
Her önüne gelende savunma item olması normalmiydi peki kimsenin sesi çıkmamıştı o zaman? savunma itemlerinin gelmesinin bize zararı tarif bile edilemezken çıkıpta 2000 3000t nin hesabının yapılması yanlış bence olcaksa tam olsun arkadaşında dedigi gibi oyuncular arasında neden bir fark oluşsunki
Herkes istediği yorumu yapmakta özgür siz sessiz kalmayı seçmişsiniz o zaman demek ki. Bende kendi görüşümü belirttim. Söylediğim gibi bana göre saçma her önüne gelende özel silahlar olsa hoş olmaz tabii ki yönetimin takdirine kalmış bir şey bu. Bizimkiler sadece bir fikir ^^
Her önüne gelende özel bir silah olsa bence hoş olmaz gelmemesi daha iyi
Adı şuanda özel diye geçiyor çoğu oyuncuda olunca normal bir silah olucaktır,benim düşüncem oyunda bazı değişiklikler söz konusudur tabikide bu olanaklar bir oylama ile yapılabilir coğu oyuncunun önerileri var orada oylama ile seçilmesi hoş bir hal alır.
Böyle birşey gelirse adınıza sevinirim.
İyi forumlar .
Değerli yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Bir yönetici arkadaş el atıp konuyu ankete çevirebilirse çok güzel olur herkes düşüncesini ankete dökmüş ve Türkay bey ile Emrah bey bunu görmüş olur. Silahlara getirilmeye karar verilirse tekrar bir yönetim düşünür kristal olarak 75 değilde örn. 100 olur 150 olur gibi..