farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

[TOPLU İSTEK] Yönetim'e Duyurulur..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Schze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 209
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K

Silah'lara B.hızı Zeka, Çeviklik, Güç gelmesini istiyor musunuz ?

• EVET

• HAYIR

• İLGİLENMİYORUM

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Son 2 efsunu zeka beceri ve ya büyü hızı beceri olan ejder kullanan adamlar varken o itemler bulunmayan kişilerin maduriyeti ne olacak?

Burada gelmemesini isteyenlerin çoğunluğu elinde item bulunan insanlar.
Oyunda zaten çok büyük meblağlarla tedarik edilmedikçe bulunamıyacak eşya olmamalı.
Şu an oyuna yeni gelen adamın ne suçu var da 5k lı zırh alamıyo?

Sana katılıyorum hocam.

Örnek veriyorum Ahmet'in Mehmet'in elinde 10ar bin t para var bunu piyasayas sürmezlerse tabii ki nakit para bulunmaz serverde. Yeni itemler gelmesi, servere biraz aksiyon ve heyecan katacaktır

Dediğim gibi siz bu eşyalara sahip olmadığınız için kolayca evet gelsin diyebiliyorsunuz ancak o eşyalara sahip arkadaşlar için bu belirttiğiniz durum gerçekleşirse nasıl bir zarara girerler bunun farkında mısınız veya sizde bu belirttiğiniz eşyalar bulunsa böyle bir durumun gerçekleşmesi durumunda gireceğiniz zararı göz önünde bulundurarak böyle bir durumun gerçekleşmesini ister misiniz ayrıca bu eşyalara erişim imkansız olsa tamam gelsin ancak imkansız değil oyun içerisinde satan kişiler mevcut bu arkadaşlardan temin edebilirsiniz aynı edit eşyası bulunmayan bir kişinin edit eşyası bulunan bir kişiyi yenemeyip para biriktirerek vs. edit alması gibi bir durum bu

Dediğim gibi siz bu eşyalara sahip olmadığınız için kolayca evet gelsin diyebiliyorsunuz ancak o eşyalara sahip arkadaşlar için bu belirttiğiniz durum gerçekleşirse nasıl bir zarara girerler bunun farkında mısınız veya sizde bu belirttiğiniz eşyalar bulunsa böyle bir durumun gerçekleşmesi durumunda gireceğiniz zararı göz önünde bulundurarak böyle bir durumun gerçekleşmesini ister misiniz ayrıca bu eşyalara erişim imkansız olsa tamam gelsin ancak imkansız değil oyun içerisinde satan kişiler mevcut bu arkadaşlardan temin edebilirsiniz aynı edit eşyası bulunmayan bir kişinin edit eşyası bulunan bir kişiyi yenemeyip para biriktirerek vs. edit alması gibi bir durum bu

Bir ejder dişi kılıcı 75 kristaldir ama sonu zekalı becerili bir ejder kılıcını 2000T karşılığında alınıyorsa ve zamanında o da benimşu anda aldığım fiyattan satıldıysa bu adalet midir?

Asıl elinde bu itemler bulunanların gelmesini istemeleri diğer oyuncular üzerinde kurdukları üstünlük.

Bir ejder dişi kılıcı 75 kristaldir ama sonu zekalı becerili bir ejder kılıcını 2000T karşılığında alınıyorsa ve zamanında o da benimşu anda aldığım fiyattan satıldıysa bu adalet midir?

Asıl elinde bu itemler bulunanların gelmesini istemeleri diğer oyuncular üzerinde kurdukları üstünlük.

Sorguladığın şey bana pek mantıklı gelmedi o zaman ve o şartlarda herkese açık bir şekilde nesne markette o eşyalar o fiyata satılıyordu dileyen alabilirdi ilerleyen zamanda nesne marketten kalkacağı ve fiyatının bu kadar yükseleceğini kim bilebilirdi şu an herkes için o eşyalar nesne markette satılmıyor gayet adaletli bir durum bence piyasayı da böyle düşünüyorsun o zaman sen hiçbir eşyanın fiyatı sabit olmuyor örnek veriyorum dün 50t olan bir şey bu gün 20t olabiliyor dün onu 50t ye alan adam için bu durum da mı adaletsizlik veya mutlu saatler kampanyası olmadan bir gün önce kristal almış bir adam bir gün sonra mutlu saatler kampanyası olduğu zaman adalet istiyorum eşitlik istiyorum demesi ne kadar mantıklı

O yönden bakma kanka zamanında sayılı kişilerde k.b.ç kalkan vardı o zamanın en pahalı savunma editiydi 3000t ile 8000t arası savunma itemler markette satılmıyordu peki ely1 ile ely2 birleşince markete savunma geldi o halde şahsen o kalkanlardan bendede vardı 5000tlik çöp oldu piyasası düştü itiraz eden oldumu olmadı amaç nedir burda eşitlik yeni başlayan oyuncu ile eski oyuncunun arasında ne fark olsunki böyle düşün ki zaten illa gelsin gelmesinde demiyoruz burdaki oyuncuların herkesin talebinde karar verilmesi gerektigini düşünüyorum oylama yada anket sonucu yönetimde ele alırsa bu konuyu hayırlısı demek düşer bizlere

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri