Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

[TOPLU İSTEK] Yönetim'e Duyurulur..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Schze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 209
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K

Silah'lara B.hızı Zeka, Çeviklik, Güç gelmesini istiyor musunuz ?

• EVET

• HAYIR

• İLGİLENMİYORUM

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

1. Mesajdan son Mesaja kadar hepsini tek tek okudum.Çoğunluk adaletin gelmesi için ısrarla bu konuya deginiyor.Neden peki?oyunu daha zevkli hale getirebilmek için.Benim önerim ise oyunu daha zevkli hale getirmek için efsun oranlarının düşmesi lazım veya tr sunucusunda kaska kbc gelmiyorsa buraya da gelmesin.damage vurmak için illa sura veya ninja olunması mi gerekiyor?Şuan savaşçı setim var ama 6 Editli adam beni kesebiliyor.Neden?çünkü kılıç bıçak çift el kullananlar için anti efsun ile damage yi yok edebiliyorsunuz fakat büyü çözme veya kıvılcım ile oyun birden haksizliga donusuyor.eğer ben suan damage vurmak için illa ninja veya sura olacaksam bu oyunda ni hata ararım.Benim önerim edit zırh kolye ayakkabı küpe savunma efsunları %15 bilezik kask kalkan savunma efsunları %5 olsun.Savaşçı da bıçakçi ninja da veya saman da oyun içinde aktif şekilde vs atabilsin.Şuan savaşçı setimi satıp ninja veya sura yapmak zorunda kalıyorum.Neden çünkü bir tek o karakterlerin anti savunma efsunu yok.Bırakın silah işini de önce şu dengeyi sağlayın oyunda.İlla herkes Okçu ninja veya büyücü sura mı olmak zorunda?

Yok artık kılıc bıcak çift eli geç peki karakter sav dizmiş adamlar ne yapsın zaten çogunluk karakter savunmasında ve alınan zarar damage bitmiyor her oyuncu karakteri (sura,ninja,savascı,şaman) belli mevla vuruş yapıyor arkadaşım tr ile burayı niye kıyaslıyorsun adı üstünde burası editli server burda emekten çok para verip alınıyor dedigine katılmıyorum burda bi düzen oluşmuş eskidende aynıydı şimdide aynı
dedigin olacak olursa oyunda 1 kişi kalacagını düşünemiyorum

Son düzenleme:
Herkes eşitlikten bahseder oldu bu itemler sizdeyken bahsetseydiniz sizdeyken sesiniz çıkmıyordu itemleri elden çıkardıktan sonra mı sesiniz çıkmaya başladı. Şuanda bu itemler sizde olsa hepiniz tam tersini yazıyordunuz kimse burada eşitlikten bahsetmesin burada bug için t sayan kişiler bir anda oyuncuların birbirinden ne farkı olsun demeye başladı ayak yapmayı bırakın milleti saf yerine koymayın

Biz eşitligi savunmadıysak kim savundu bizdeki savunma setlerin değeri ortadaydı bunu biliyosunuz savunma itemlerinin gelmesi konusundada destek verdik şimdide veriyoruz gelmesi için ama sen niye döneklik ediyon bukadar düşünceli biriydin madem eski mesajlarında neden o olgunlugu gösteremedin adamlarda k.b.ç kalkan kask ayak var yazık olcak demedin zararlarını kim karşılıycak yine demedin ne dedin peki yok pahalı yok bulamıyorum tantanası yaptın degişen ney şimdi kanıtıyla atıyorum tarihlerede bakarsın:D

fKiE7wz.png

son olarak sölemeden edemicen bir sıfır eksik atmışın 200k olcak o şakamısın allah aşkına aynısını banada yaptın yok 19 20k hpli çarını görelim bi diye sonucta buydu http://www.turkmmo.com/resimler-ve-videolar-keith-elym2/3230400-blacksoul-and-poine-tebrikler.html anlıyorum seni o birileri vsyi bırakınca 3-5 kişiyi kesip forumda ego tatmin ediyosun bu tedirginlikler niye acabalar acabalar acaba:D

Çünkü kendi itemlerini satmaya çalışıyor.

Baran sen bundan 1.5 ay falan önce bildiğim kadarıyla bırakmıstın,evet setlerini falan satma ayaklarına girmiştin.Şimdi bu kadar haykırdığına göre bu konuyu itemlerini sattın sanırım.Hayırlı olsun,güle güle harca ama şimdi bencilce konuşma.Ayrıca arkadaşlar burdaki konuda karşıt görüş kişilere telefondan hakaretler savrulması doğru değil.Yorumunuzu burda yapın burda kalsın.Herkes te işine baksın.Mevlüt sen de uzun bir süre %25 b.hızlı silah kullandın ve sattın,neden o zamanlar aklında değildi bu konu ? Siz şimdi adaletten bahsediyorsunuz ya hiç samimi gelmiyor.Herşeyi özel itemlerinizle yaptınız hevesinizi aldınız,yeni heyecanlar mı arıyorsunuz ? :) Kolay gelsin,ilk ve son yorumumdur.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri