noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Antixbilisim şikayet

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan FCBARCAS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba,

Yanlış anlamanı istemem lâkin "veletce" olarak kurduğun laf çok olgun bir şekilde cevap değil. Şikayet konularında bir üye şikayet açıyorsa bura eğer haksız bir şikayet var ise kendini savunursun yok ise çözüm yoluna gidersin ki burda kişinin şikayeti var sizin ile çözemediği burda şunu yapman gerekiyor müşteri ile bir (yönetici) çalışan değil bire bir görüşüp sorununu yönetici çözmesi gerekiyor bu çözüm sonuçuda zaten konunu kapatılması ile çözülmüşlere taşıması için yeterli olacaktır ancak bu şekilde müşteriyi küçük düşürecek cümlelerin kurması sonucu bir çözüm ortaya çıkmaz burda 40 takla atsanda kimse seni ciddiye almaz Türkmmo yöneticisi burada seni etiketledi ancak türkmmo yöneticisine bir şey ispatlamiyacaksın şikayet açan üyenin sorunu çözmen gerekiyor. Unutmaman gereken şu velece dediğin yani yaşı küçük kardeşlerimiz senin ekmek paranı kazandırıyor sen hakaret edersen sadece bir internet cafe ile takılı kalırsın.

Şikayetciye özel mesaj olarak dönüş sağladım benimle iletişime geçsin firmanın çözmek istemediği sorunu ben kendim çözüme ulaştırayım.

Hocam bu Arkadas Sabır Zorluyor İnsanı Çileden cıkaracak hareketler yapiyor efendim Sorununuz Nedir diyorum Yapin artik bak en son konu acacagım diyor sabır zorlayıcı hareketleri var .
 
@antixbilisim; sizden halen kanıt bekliyorum ? burası tartışma alanı değil üyelerin sorunlarının çözüleceği bölüm , üyeye en kısa zamanda iadesini yapın.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@FCBARCAS; firma geri iade yapacağını söyledi , firmaya özel mesaj yoluyla bilgilerinizi iletin , konuyu taşıdım , bir aksilik olursa özel mesaj yoluyla ulaşın konuyu tekrar aktif ederim



Hayırlı günler
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst