- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba,
Yanlış anlamanı istemem lâkin "veletce" olarak kurduğun laf çok olgun bir şekilde cevap değil. Şikayet konularında bir üye şikayet açıyorsa bura eğer haksız bir şikayet var ise kendini savunursun yok ise çözüm yoluna gidersin ki burda kişinin şikayeti var sizin ile çözemediği burda şunu yapman gerekiyor müşteri ile bir (yönetici) çalışan değil bire bir görüşüp sorununu yönetici çözmesi gerekiyor bu çözüm sonuçuda zaten konunu kapatılması ile çözülmüşlere taşıması için yeterli olacaktır ancak bu şekilde müşteriyi küçük düşürecek cümlelerin kurması sonucu bir çözüm ortaya çıkmaz burda 40 takla atsanda kimse seni ciddiye almaz Türkmmo yöneticisi burada seni etiketledi ancak türkmmo yöneticisine bir şey ispatlamiyacaksın şikayet açan üyenin sorunu çözmen gerekiyor. Unutmaman gereken şu velece dediğin yani yaşı küçük kardeşlerimiz senin ekmek paranı kazandırıyor sen hakaret edersen sadece bir internet cafe ile takılı kalırsın.
Şikayetciye özel mesaj olarak dönüş sağladım benimle iletişime geçsin firmanın çözmek istemediği sorunu ben kendim çözüme ulaştırayım.
Hocam bu Arkadas Sabır Zorluyor İnsanı Çileden cıkaracak hareketler yapiyor efendim Sorununuz Nedir diyorum Yapin artik bak en son konu acacagım diyor sabır zorlayıcı hareketleri var .
- Konular
- 6,740
- Online süresi
- 2d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 2,176
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 509
- MmoLira
- 2,783
- DevLira
- 0
@antixbilisim; sizden halen kanıt bekliyorum ? burası tartışma alanı değil üyelerin sorunlarının çözüleceği bölüm , üyeye en kısa zamanda iadesini yapın.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
@antixbilisim; sizden halen kanıt bekliyorum ? burası tartışma alanı değil üyelerin sorunlarının çözüleceği bölüm , üyeye en kısa zamanda iadesini yapın.
Sayin qecekondu06 Patronumuz Tarafından cebinden özel talimatla geri iade yapilcaktir arkadas girsin konunun kapatılmasını arz ederiz .
- Konular
- 6,740
- Online süresi
- 2d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 2,176
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 509
- MmoLira
- 2,783
- DevLira
- 0
@antixbilisim; kişiye iade yapmamışsınız 24 saat içinde ödeme yapmazsanız , rank alınma işlemleri başlıyacaktır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...