NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Antixbilisim şikayet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FCBARCAS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sayin qecekondu06 Yarin Ofisimize Gecince Resimli olarak cekilip atilir size Efendim . Lütfen konun Kapatılmasını arz ederim . Yarin size sunulcaktir .
benim problemim giderilmediği taktirde konu kapatılması söz konusu olamaz konunun kapatılması için actığım şikayetin benim tarafımca kapatılmasına dair onaylanması gerekiyor

Antix bilisimin sahibi 13 yasında sanırsam veya en fazla 18 :)
çokta birşey konuşmak istemiyorum yoksa konuşulacak çok şey varda şimdilik susmayı tercih ediyorum biraz daha devam ederse başını vergisiz satıştan epey bi yakacağa benziyor 35tl için yüksek rakamlar ödemeye razıysa beni hiç yormasın geri ödemeyide yapmasın işimize bakalım :)

Ban yiyeceğimi bildiğim halde yazmak istedim. Siz daha çocuksunuz ve veletce şeyler yapmassınız demişsinizde. Kusura bakma ama senin yaşın max 15 . Ben bu arkadaşı tanıyorum. Ve öyle sorun çıkaran bir tip değil. Kendi sorununu kendisi çözebilecek yapıda . Adam oyuna giremiyorsa pack düzenini sen oluşturacaksınki adam giripte işlemlerini yapabilsin. Diğer bir konu yazım hatalarınız bariz bir şekilde yaşınızı ifade ediyor. Her yazım yanlışı çocukluğa yorumlanmasada bana kalırsa cümle kuruşunuz çocukça. Ayrıca her files warez değildir. Neden benim fileslerim çalınmıyor ? Veya neden yeni srcler ile files yapan arkadaşların filesleri çalınmıyor ? Çünkü lisanslama sistemi ile çalışıyorlar. İşlerini sağlama alıyorlar. Ayrıca burda kendinizi yöneticilere değil müşteriye ispatlamanız lazım. İllaki sorunlu müşteri tipi olacaktır. Lakin burdaki sorunlu olan şahısta sensin. Müşteriyle konuşma diyalogunu düzelt önce. Firma nickim yerine kişisel nickimdende yazardım ama firmayım diye yorumlarımı esirgeyecekte değilim. İnsanı insan yapan beyefendiliktir unutmayın. Sizin oralarda müşteriye böyle diyalog etik olabilir ama bizim bu taraflarda bırak müşteriyi , insanlara yapılan bu tür diyalog bile etik değil. muasebe değil , muhasebedir. deyil diye birşey yok. Asıl sözcük değil olmalı. İnsanlara insan olduğu için değer verin. Sinirlenmiş olabilirsiniz ama hiç bir sinir , bir insana bu denli hakaret edecek yetkiyi vermez. Bana bir yorum yazmıştınız hatırlarsanız. Filesindeki sorunu editleyemiyorsun vs vs diye. Önce sen packındaki sorunu fixle. Fixleyemiyorsan bana yaz ben fixler veririm. Şunuda not düşüyorum işi gücü bir kenara bırakın , konuşma diyalogunda bu tür hakaret edici cümleler kullanan insanlar , unutulmaya mahkum insanlardır.

İyi forumlar .

Sayın Netmarlis Sizden Bize Gelen Musterilerin Şikayetlerini Görseniz ne kadar küfür yidiğinizi Tahmin bile edemessiniz Biz insallikca diyoruzki ayin 30da paranizi alabilirsiniz memnun kalmadıysanız diyoruz daha bize tehdit yansıtıyor ayip bise sizin bi musteriniz olsa hadi isimi cabuk yap ver yoksa sikayet acarım konu bildirrim dese siz bu musteriyle nasil calisip sorunlarini çözeceksiniz ayni duruma bide kendiniz koyun benm diyor her lafa bi cevabım var sabır zorluyor hocam .

Ban yiyeceğimi bildiğim halde yazmak istedim. Siz daha çocuksunuz ve veletce şeyler yapmassınız demişsinizde. Kusura bakma ama senin yaşın max 15 . Ben bu arkadaşı tanıyorum. Ve öyle sorun çıkaran bir tip değil. Kendi sorununu kendisi çözebilecek yapıda . Adam oyuna giremiyorsa pack düzenini sen oluşturacaksınki adam giripte işlemlerini yapabilsin. Diğer bir konu yazım hatalarınız bariz bir şekilde yaşınızı ifade ediyor. Her yazım yanlışı çocukluğa yorumlanmasada bana kalırsa cümle kuruşunuz çocukça. Ayrıca her files warez değildir. Neden benim fileslerim çalınmıyor ? Veya neden yeni srcler ile files yapan arkadaşların filesleri çalınmıyor ? Çünkü lisanslama sistemi ile çalışıyorlar. İşlerini sağlama alıyorlar. Ayrıca burda kendinizi yöneticilere değil müşteriye ispatlamanız lazım. İllaki sorunlu müşteri tipi olacaktır. Lakin burdaki sorunlu olan şahısta sensin. Müşteriyle konuşma diyalogunu düzelt önce. Firma nickim yerine kişisel nickimdende yazardım ama firmayım diye yorumlarımı esirgeyecekte değilim. İnsanı insan yapan beyefendiliktir unutmayın. Sizin oralarda müşteriye böyle diyalog etik olabilir ama bizim bu taraflarda bırak müşteriyi , insanlara yapılan bu tür diyalog bile etik değil. muasebe değil , muhasebedir. deyil diye birşey yok. Asıl sözcük değil olmalı. İnsanlara insan olduğu için değer verin. Sinirlenmiş olabilirsiniz ama hiç bir sinir , bir insana bu denli hakaret edecek yetkiyi vermez. Bana bir yorum yazmıştınız hatırlarsanız. Filesindeki sorunu editleyemiyorsun vs vs diye. Önce sen packındaki sorunu fixle. Fixleyemiyorsan bana yaz ben fixler veririm. Şunuda not düşüyorum işi gücü bir kenara bırakın , konuşma diyalogunda bu tür hakaret edici cümleler kullanan insanlar , unutulmaya mahkum insanlardır.

İyi forumlar .

Netmarlis Senin Amacın Turkmmodan Ufak bir nitelik Yakalayip turkmmodan firmalari kaydırmak isini yükseltmek amacın ona urasiyosun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri