- Konular
- 96
- Reaksiyon Skoru
- 34
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar antixbilisim denen firmadan sunucu aldım almaz olaydım verdikleri bütün filesler varez bana satış öncesi warez filesimiz yok hepsi kendimize ait hiçbiryerde bu filesleri bulamazsınız diye kandırdılar ardından bana egeözdemir v3 filesini verdiler saltanat filesin warez halini verdiler ve birçok şey hiçbirşey demeden a dan z ye kanıtları koyuyorum
- Konular
- 6,740
- Online süresi
- 2d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 2,176
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 509
- MmoLira
- 2,783
- DevLira
- 0
@antixbilisim; 24 saat içinde açıklama yapınız
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 96
- Reaksiyon Skoru
- 34
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bana buna dair hiçbirşey söylenmedi ki zaten sunucuyu kurup hazır halde teslim eden kendileri onudamı ben düşüneceğim,ilginiz için teşekkür ederim buaradametin2 pvp 34k altyapısını kullanıp
files geliştiren biri olarak
o fileste bazı sıkıntılar var fakat
oyuna girememenizin sebebi
/usr/game/ baslat.sh içindeki ip yi kendi ip niz ile değiştirir iseniz oyuna sorunsuz giriş yapacaktır .
Sabit ip de bile mc siz giriş yapıyor bu sayede
Antix ile bi alakam yok işim de olmaz onlarla bidaha
Kötülemek istemiyorum çünkü kötü değiller berbatlar
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
@antixbilisim; 24 saat içinde açıklama yapınız
Sayin qecekondu06 Bakın Hocam Ben Firma Uslubu Gerek Hic Haddimden Dısına Cıkmadım Msjlardanda Gördüğünüz
gereği efendim diye talep ederek konustum Hocam Simdi Ben İş yapacağım Hadi Hızlı olun Hemen yapip Vermesseniz Konu acarım Sikayet olusturrum Diyip Duruyor
Bizde Bundan rahatsiz Oluyoruz Bizim Musterilerimiz Hep ayni Değerdir Bize Geldi Acik pack Veriyormusunuz Evet veriyoruz
Dorudur Ama Acik Packi ben sana sonucda veriyorum bana warez files vermeyin diyo Hocam Simdi Türkiyenin En iyi Filesi Bile
Warez Suanda Ben gameyi Derler toplar Filesin komple acıgını bugunu kapatır musterime Sunarim Ama Bu adam Konu acarım Felan
diyip Duruyor Tamam en dogal hakkı ama nasıl hakkı Ben Parayi alırım 5 saat Sonra hizmet verrim üstelik Haddimi Bilmem Konu acmak
en büyük dogal hakkı Ama Ben dedimki Kardesim Benden memnun kalmadınmı Ayin 30 Da Muasebemiz Hesablaniyor Sizin Paranizi Cıkıs Sağliyayim
Ayin 30 da Paranizi Teslim alın Makinanizda Kapansın Benm Makina stok param ip param bosuna gtti burda Ben paranda Verilmicek Demiyorum
madem Böle resimler atiyor parasinin teslim alacağı yerleri neden resim cekip atmiyor sizi dava ederim konumuda su dedimki bakin ayin 30 da
paraniz verilcektir konu acmayin acarsaniz hukuksal islem baslatılır dedim firma kötüleme adina sonucda isimin gereği dısında bise yapmiyorum
Bana diyoki Konu acmamam icin hemen verin parami diyor muasebenizi bozamam ozaman ben firmam gerekli prosüdürleri cıkıyım bizim sözlesmemizi
okumuyor hem ben acik root exe pack vericem dedim bizim fileslerimiz warez deyildir diye bise demedim bakarsanız skype
ve cok gereksiz insan bu sahıs Bize bi kufur etmediği kaldı sabır zorluyor hocam
BENDEN MUASEBE PRODÜRÜMÜ BOZMAMİ İSTİYOR SONUCDA VERİLCEKMİ VERİLCEK EFENDİM DORUMU
Okuya Bilirsiniz Gereğini
- Konular
- 96
- Reaksiyon Skoru
- 34
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ben ödemeyi o tarihe kadar beklemek zorunda değilim ha zorundaysamda bana muhasebe durumunu belgelerle kanıtlayacaksınız sen sımdı ayın 30unda der baskasıda 2 ay sonra der demeyle olmaz kanıtlayacaksınkı ben bekleyecem böyle iş olmaz ben ödemeyi biran önce istiyorum satış öncesi hiçbir files warez değil diye bana belirttiniz egeözdemir v3 filesini kendiniz attınız sonra game farklı vs. diye kandırmaya çalıştınız karşınızda çocuk yok
Sayin qecekondu06 Bakın Hocam Ben Firma Uslubu Gerek Hic Haddimden Dısına Cıkmadım Msjlardanda Gördüğünüz
gereği efendim diye talep ederek konustum Hocam Simdi Ben İş yapacağım Hadi Hızlı olun Hemen yapip Vermesseniz Konu acarım Sikayet olusturrum Diyip Duruyor
Bizde Bundan rahatsiz Oluyoruz Bizim Musterilerimiz Hep ayni Değerdir Bize Geldi Acik pack Veriyormusunuz Evet veriyoruz
Dorudur Ama Acik Packi ben sana sonucda veriyorum bana warez files vermeyin diyo Hocam Simdi Türkiyenin En iyi Filesi Bile
Warez Suanda Ben gameyi Derler toplar Filesin komple acıgını bugunu kapatır musterime Sunarim Ama Bu adam Konu acarım Felan
diyip Duruyor Tamam en dogal hakkı ama nasıl hakkı Ben Parayi alırım 5 saat Sonra hizmet verrim üstelik Haddimi Bilmem Konu acmak
en büyük dogal hakkı Ama Ben dedimki Kardesim Benden memnun kalmadınmı Ayin 30 Da Muasebemiz Hesablaniyor Sizin Paranizi Cıkıs Sağliyayim
Ayin 30 da Paranizi Teslim alın Makinanizda Kapansın Benm Makina stok param ip param bosuna gtti burda Ben paranda Verilmicek Demiyorum
madem Böle resimler atiyor parasinin teslim alacağı yerleri neden resim cekip atmiyor sizi dava ederim konumuda su dedimki bakin ayin 30 da
paraniz verilcektir konu acmayin acarsaniz hukuksal islem baslatılır dedim firma kötüleme adina sonucda isimin gereği dısında bise yapmiyorum
Bana diyoki Konu acmamam icin hemen verin parami diyor muasebenizi bozamam ozaman ben firmam gerekli prosüdürleri cıkıyım bizim sözlesmemizi
okumuyor hem ben acik root exe pack vericem dedim bizim fileslerimiz warez deyildir diye bise demedim bakarsanız skype
ve cok gereksiz insan bu sahıs Bize bi kufur etmediği kaldı sabır zorluyor hocam
BENDEN MUASEBE PRODÜRÜMÜ BOZMAMİ İSTİYOR SONUCDA VERİLCEKMİ VERİLCEK EFENDİM DORUMU
Okuya Bilirsiniz Gereğini
![]()
![]()
![]()
![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...