HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Oyuna yeni başladım. Hunk serverinde oynuyorum ve ölünce atım gitti çağıramıyorum. Seyise gidince at çağırma kitabımı kaybettim seçeneği de yok. Kısacası oyun bana eziyet. Atım olmadığı için hiç ilerleme kaydedemiyorum. Lütfen buna bir çözüm bulunsun.
C ye bas yetenekler bolumunde at cagırma becerısı var ordan cagır gelıyor direk
Savaş ogretmenlerındende skilleri al. Almazsan çağıramazsın.
Savaş ogretmenlerındende skilleri al. Almazsan çağıramazsın.Oyuna yeni başladım. Hunk serverinde oynuyorum ve ölünce atım gitti çağıramıyorum. Seyise gidince at çağırma kitabımı kaybettim seçeneği de yok. Kısacası oyun bana eziyet. Atım olmadığı için hiç ilerleme kaydedemiyorum. Lütfen buna bir çözüm bulunsun.
Atınızı buraya basarak çağırabilirsiniz
Teşekkürler. Fark etmesi zor
Bir sorum daha olacak. Ata bindiğimde vuruşum yerdeki vuruşumla aynı oluyor. Atın üzerinde skill veya statü puanı verirsem vuruşum normale dönüyor. Ama expi durdurduğumda verecek statü olmuyor ve yerdeki vuruşumla attaki vuruşum aynı oluyor bu da atın verimini alamıyorum demek oluyor. Nasıl düzeltebilirim?
Bir sorum daha olacak. Ata bindiğimde vuruşum yerdeki vuruşumla aynı oluyor. Atın üzerinde skill veya statü puanı verirsem vuruşum normale dönüyor. Ama expi durdurduğumda verecek statü olmuyor ve yerdeki vuruşumla attaki vuruşum aynı oluyor bu da atın verimini alamıyorum demek oluyor. Nasıl düzeltebilirim?
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)