noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

[C++] GM Komut Engeli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SinqHania
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
birader ibrahimin src'sini alıp sistemleri çıkartıp kendini developer sanıyorsun biraz sus istersen. ;) milletin sistemlerini çalmak yerine kendin yap .

adamsan item kilitleme dışında onun sistemlerinden hangisin paylaştım adam gibi söyle ortaya laf attın söyle onun dışında ne paylaşıtım ??

Forumda neden tartışmak ve hakaret etmek için neden özellikle bu bölümdeki konuları seçiyorsunuz? Bu konular sizin gelip birbirinize rahat rahat hakaret edip küçük düşürücü cümleler kurun diye açılmıyor.Birisi gelip sizin açtığınız bir konuda başka birisine hakaret etse konunuzu amacı dışından çıkarsa hoşunuza gider mi? Konu Altına Yapılan Yorumlar Hakkında Uyarı başlıklı konuyu okumadınız mı? Burda tartışmanız gereken olay sizin neler yaptığınız ya da neler yapabildiğiniz olmamalı ya da konuda tartışıyorsanız da hakaret etmeden tartışın,birbirinize karşı kullandığınız kelimeler size karşı söylendiğin de hoşunuza gitmiyorsa sizde başkasına karşı söylemeyin.Neden güzelce hakaret etmeden tartışmak varken birbirinize hakaret ederek tartışıyorsunuz? Biriniz tartışma başlatıyorsa diğeriniz niye uzatıyor ya da? Tartışmayı uzatmak yerine ''Şikayet et'' butonunu kullanın ya da bölüm editörlerinden birine mesaj atıp konuyla ilgilenmesini rica edin ve sorunu siz çözmek yerine editör'ün çözmesini bekleyin.Çünkü aranızdaki sorunları siz çözmeye kalkıştığınızda hem konu amacı dışına çıkıyor hemde birbirinize hakaret ediyorsunuz.Bu forumda sizden küçük insanlarında olabileceğini unutmayın.Her üye yazdıklarından kendisi sorumludur.Konular altından yaptığınız tartışmaları bundan sonra birbirinize hakaret etmeden iki medeni insan gibi seviyeli bir biçimde yaparsanız daha iyi olur

@admin; sayın admin bu foruma yeni üye oldum ve paylaşım yapıyorum yapmaz olaydım bu yüzünden seçtiğiniz moderatörde abuk sabuk konuşuyor 3 sayfa alakasız yorumla doldu pelin hanım sağolsun yorum sildi hala susmuyo bunlar çaresini bi bulun lütfen.

mübarek yücce rabbimiz bizlere neyin nerde yapılması gerekeceği için beyin vermiş durda adlı üyeye papağan beyni vermiş bi susmuyor

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri