Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Şikayetciyiz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yeni1Sunucu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 234
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba saygı değer forum yönetimi ve forum üyeleri yaklaşık olarak 50 gün önce forumda rank alarak satışlarımızı başlatmış bulunmaktaydık satışlarımız başladıktan sonra ücret karşlığı aldığımız hizmetlerin sorunlu olduğunun farkına vararak satışlarımızı durdurduk ve makinelerimizi power off durumuna getirdik bu durum ardından sonra bu süreç içersinde bizden hizmet alan müşterilerimizin ve ödemesini yapan müşterilerimize telefon ve mail olmak üzere iki farklı iletişim seçeğinden ulaştık ve hizmetlerin 30-40'gün arasındaduracağının bilgisi verdik ve teslimatların yaklaşık olarak bir ay sonra yapılacağının bilgisini vererek anlaşmış olduk ve bu zaman dilimi bittikten sonra sistemlerimiz sunucularımız ve makinelerimiz yenileyerek hizmete başlamış bulunduk ve müşterilerim mağdur olduğu için tüm müşterilerimize kendi hizmet sürelerinin yanı sıra 60 gün ücretsiz sunucu karşılacağımızı bildirerek hizmetlerini teslim ettik ve bu sırada adımıza açılmış bir şikayet konusu mevcut idi bu konuya 24 saat içersined yoğun olduğumuzdan dolayı cevap veremedik ve rankımız alındı 24 saat süre ardından konu ile ilgilenmeye başladık ve şikayetci müşterimizin iadesini sağladık ve rank talebinde bulunduk rankımızın verilmeyeceği söylendi şimdi benim anlamadığım iki nokta var.

Öncelikle ben dikkat ediyorum ve takip ediyorum bir çok yönetim üyesi 24 saat içersinde firma cevap vermediği sürece ek süre veriliyor bu bize tanınmadı.
Diğer konu bir cok firma örneğin netmarlis forumu iki kere bıraktı rankı alındı ve rankı geri verildi.
neden bu ayrımcılık ?

@admin ; @erdemaa ; @[FONT=Roboto, sans-serif]asdasdasddj ; @YasaK25 ; @lanetadam ; @qecekondu06 ; @Ufuk POYRAZ ;[/FONT]

Moderatör tarafında düzenlendi:
İlk öncelikle kabul ettiğiniz maddeler arasında turkmmofirma.html'da bulunan maddeler şu şekilde;
2- Firmamız hakkında açılan şikayetlerin çözümü için gerekli işlemleri yapıp yine forum üzerinden sorun çözüldüğünde gerekli bilgiyi ilgili şikayet konusu altından vereceğimizi garanti ediyoruz,
5- Tüm bu şartlardan herhangi birine uyulmaması durumunda, bir daha turkmmo.com üzerinden satış yapmamız veya forum hesaplarımızın kapatılması gibi durumlara yol açacağını ve bu tür bir durumda herhangi bir itirazda bulunmayacağımızı kabul ediyoruz,
10- Kurallarda yazmasa dahi Turkmmo.com yönetiminin bazı durumlarda insiyatif kullanabileceğini kabul ediyoruz,

Bu maddler gereği zaten bazı kuralları kabul ettiğinizi belirtip sitenize ekliyorsunuz. Süre verilmesi hakkında ise; hiç bir görevli kendi isteğine göre işlem yapmıyor hosting yönetimi onaylarsa ek süre veriliyor. Bu durumda kime ne kadar süre verdiğimizi siz karışamazsınız. Firma foruma özel sebeplerden dolayı giremeyip şikayetdende haberi yok ise süre veriyoruz. Siz foruma giriş yapıpta eğer şikayet konusuna cevap vermez iseniz rankınız alınmasından daha doğal bir durum yoktur.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri