Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

C++ Karakter Silmeme Fix

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raSii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

sagolsun guzel paylaşımlarla devam :D
Teşekkürler (: Sizler beğendikçe her 5dk'de bir paylaşım yapasım geliyor ;) ( tabi ki işin şakası ama vaktim oldukça paylaşım yapacağım. :) :)
Paylaşımlarım daha çok bug kapatma ve 2. kişinin server ile ilişki kurmasını engelleme üzerine olacak :)

Teşekkürler (: Sizler beğendikçe her 5dk'de bir paylaşım yapasım geliyor ;) ( tabi ki işin şakası ama vaktim oldukça paylaşım yapacağım. :) :)
Paylaşımlarım daha çok bug kapatma ve 2. kişinin server ile ilişki kurmasını engelleme üzerine olacak :)
ip lisansı paylaşsan iyi olur :)

ip lisansı paylaşsan iyi olur :)

En kısa sürede konuyu hazırlayıp paylaşacağım. :)
Ama İp Lisanslamaya karşıyım. 150 TL Filese veriyorsun bunun %18 vergisi var. Toplamda 176 TL Gibi bir ücret ediyor.
176 TL'ye files alan birisinin bunu wareze düşüreceğini sanmıyorum. Yani 200 TL Yakın bir ödeme yapan biri neden wareze düşürmek istesin ki?

İp lisanslama yaparak satış yapıyorlar. Ben bunada karşıyım, Adam 150 200 TL Para verecek, Tek makinada kullanacak bir filesi. İp değiştirdiğinde ek olarak ücret ödeyecek ondan sonra Lisansı değiştirilecek. Çok saçma şeyler dönüyor ortaklıkta.

Piyasada gerçekten iş bilmeyen kişiler satış yapıyor. Bir iki gün içerisinde server files paylaşımı yapabilirim..( Açık ve Bugsuz 40k)

En kısa sürede konuyu hazırlayıp paylaşacağım. :)
Ama İp Lisanslamaya karşıyım. 150 TL Filese veriyorsun bunun %18 vergisi var. Toplamda 176 TL Gibi bir ücret ediyor.
176 TL'ye files alan birisinin bunu wareze düşüreceğini sanmıyorum. Yani 200 TL Yakın bir ödeme yapan biri neden wareze düşürmek istesin ki?

İp lisanslama yaparak satış yapıyorlar. Ben bunada karşıyım, Adam 150 200 TL Para verecek, Tek makinada kullanacak bir filesi. İp değiştirdiğinde ek olarak ücret ödeyecek ondan sonra Lisansı değiştirilecek. Çok saçma şeyler dönüyor ortaklıkta.

Piyasada gerçekten iş bilmeyen kişiler satış yapıyor. Bir iki gün içerisinde server files paylaşımı yapabilirim..( Açık ve Bugsuz 40k)
bek

beklerız :D

thanks arıyodum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri