shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

C++ Karakter Silmeme Fix

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raSii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Herşey Türk Forumları İçin (: Bugünlük benden bu kadar. Heryerde bulunana konuları burada paylaşılıp yoğun ilgi görüyor.
Böyle ince işcilik gerektiren şeyler ilgi görmüyor. Bende paylaşım yapmıyorum :D :D

Görüyor , görüyor merak etme :)

Herşey Türk Forumları İçin (: Bugünlük benden bu kadar. Heryerde bulunana konuları burada paylaşılıp yoğun ilgi görüyor.
Böyle ince işcilik gerektiren şeyler ilgi görmüyor. Bende paylaşım yapmıyorum :D :D

Denemelisin 1-2 konu açarak:)

Konu için teşekkürler.

Denemelisin 1-2 konu açarak:)

Konu için teşekkürler.

Bakalım beklemeye geçiyorum. Yeterince ince işcilik gerektiren paylaşım yaptım.

Mesela Bu konudaki Paylaşımdan sonra forumdan birçok kişi konuyu kaldır gibi şeyler söyledi.

Aslında bu konu birçok konudan daha önemli.

Mesela İp'sini bulduğum bir server'ın içeriğini kendim tekrardan dizayn edebilirim srcden ve istediğim sunucuya giriş yaparım.
Birçok hacksheild ve Python Pachter'ı bloke edebilirsiniz. Bunun gibi birçok şeyi önlüyor.

Yani forumda bulunan Ticaret efekti işte ticaret slotu genişletme gibi birçok özellikten daha önemli. Birçok yabancı forumdada henüz paylaşılmamış birşey benim paylaştığım.

Kıymet bilmezlerr :D :D :D

sagolsun guzel paylaşımlarla devam :D

Bakalım beklemeye geçiyorum. Yeterince ince işcilik gerektiren paylaşım yaptım.

Mesela Bu konudaki Paylaşımdan sonra forumdan birçok kişi konuyu kaldır gibi şeyler söyledi.

Aslında bu konu birçok konudan daha önemli.

Mesela İp'sini bulduğum bir server'ın içeriğini kendim tekrardan dizayn edebilirim srcden ve istediğim sunucuya giriş yaparım.
Birçok hacksheild ve Python Pachter'ı bloke edebilirsiniz. Bunun gibi birçok şeyi önlüyor.

Yani forumda bulunan Ticaret efekti işte ticaret slotu genişletme gibi birçok özellikten daha önemli. Birçok yabancı forumdada henüz paylaşılmamış birşey benim paylaştığım.

Kıymet bilmezlerr :D :D :D

Sen açıkladıkça bence kıymeti bilenecek.Konularına biraz bakma şansım oldu gayet güzeller.Hafif görsel katsan vs sabitleyecem konularını veya foruma logosu vs eklesen güzel olur.Sen paylaştıkça insanlar seni tanıyacak,saygı duyacak.İnşallah yolun açık olur:)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri