kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

C++ Karakter Silmeme Fix

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raSii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ölü deil sadece site engellenmiş sanırım vpn ile girilebilir engelli linkler paste2 ye taşınabilir.

VPN ile girdim :D

maalesef yine silmedi :)

@olkan41;
silinmiyor ise lütfen syserrlarına bak channel1 ve db syserr gönder sebebini deriz.
tabi karakter 3-5 kere silmeyi dene ondan sonra syserr al :D

silmiyor kardeşim syserr'e bakmaya ne gerek var adam ne verdiyse onu ekledik yanlış bişey yok başka bi konuya baktım sorunsuz siliyor bu konudaki silmiyorda neden diğer konudaki sildi demek ki bu konudaki kodlarda sorun var kardeşim. tmm hallettim sorunumu başka bir konudan. hata konuda bile belirtmiş çocuk diğer konulardaki sorunlu diye :)

silmiyor kardeşim syserr'e bakmaya ne gerek var adam ne verdiyse onu ekledik yanlış bişey yok başka bi konuya baktım sorunsuz siliyor bu konudaki silmiyorda neden diğer konudaki sildi demek ki bu konudaki kodlarda sorun var kardeşim. tmm hallettim sorunumu başka bir konudan. hata konuda bile belirtmiş çocuk diğer konulardaki sorunlu diye :)

Konuda hiç bir sorun yok test ettim. Gayet başarılı bir şekilde silinmekte.
ve diğer konularda da bu konuda kinin aynısı var bence kodu eklerken hata yapmışsındır.
veya da farklı bir konuya göre sql dosyalarını düzenleyerek de çözmüş olabilirsin.
player.sql ile player_delete.sql veri nitelikleri aynı olmadığında da karakter silmeme olabilir.

konuda bir sorun görmüyorum. :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri