- Konular
- 4,152
- Online süresi
- 1m 12s
- Reaksiyon Skoru
- 1,516
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 373
- MmoLira
- -17
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
@hakantrevol;konuyu karalamak deil amacım fakat verdiği fixi kapattım şimdi ama neyi kapattım bilmiyorum bilgilendirilirse güzel olur
Konuda paylaştığınız içeriğe dair bilgilendirme yazısı yazar mısınız.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 295
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 1,567
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 302
- MmoLira
- 3,461
- DevLira
- 21
sen zaten kök saldın foruma onu bılıyorumdaMetin2 development içerisin de buna benzer konu olmadığı için bilerek konu linki istedim bir konu var buna benzer fakat içerikleri farklıdır.
Sadece emin olmak için kesin yaptırımlar uygulamak istemiyoruz o yüzden konu linki istiyoruz bir şey istemeden direkt konu
kapatılıyor diye sitem edilmesin sonra,
ve her zaman her daim buradayım merak etmeyin olur da bir gün bırakırsam o durumda söylersin..![]()
bırakım bırakmaman bırsey degıstırmez ben kendımce dıyorum kendınızı gelıstırın forumun metın2 bolumunde buyuk degısıklık olması lazım- Katılım
- 31 Ocak 2016
- Konular
- 40
- Reaksiyon Skoru
- 85
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 4 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
konuyu karalamak deil amacım fakat verdiği fixi kapattım şimdi ama neyi kapattım bilmiyorum bilgilendirilirse güzel olur
Ayni seyi db.cpp den yapiyorsun bu isa veledinin verdiginde lonca buguda cikiyor ama velakin ben zaten bu islevi veren konu paylasmistim yani sql incek fixinin farkli versiyonu islevleri ayni. Digerini yaptiysan bunu yapmasanda olur
- Konular
- 40
- Reaksiyon Skoru
- 85
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 4 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Sql inject ile ayni gorevi goruyor messengerden degilde dbden yapmia arkadas farkli bir durum yok velhasil farkli bir yerden db bilgileri silinebiliyorsa ( silinmiyor ) bu en etkili cozumudur yani kisaca deleteyi devre disi birakiyor diyeyim.
sen zaten kök saldın foruma onu bılıyorumdabırakım bırakmaman bırsey degıstırmez ben kendımce dıyorum kendınızı gelıstırın forumun metın2 bolumunde buyuk degısıklık olması lazım

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)