HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Artık Hizmet Veremiyoruz!
Çünkü,
verdiğimiz hizmeti çekemeyen, bu işten rant sağlamak isteyen bazı kişiler,
sunucumuzda ki diğer sitelerden kaynaklanan bir açık nedeniyle veri tabanımıza erişmiş ve müşterilerimize geri dönülemez zararlar vermiştir.
Biz de bunları telafi etmek maksatlı özel yazılımımızı paylaşıp sektöre elveda edeceğiz ama arkamızda çok güzel bir de miras bırakmış olacağız.
Açık kaynak olduğu için rahatlıkla güvenip kullanabilirsiniz.
Not: konunun sabitlenmesi için rica ediyorum.
Geliştiricilere Not: Sistem çok kolay bir şekilde tema yapılır vaziyettedir. İçindeki yapılan temalara bakarak siz de bir tema ayarlayabilirsiniz.
Temalar
Kurulum Aşaması
Aşağıda bulunan indirme linklerinden gerekli dosyaları indirip masaüstüne çıkartınız.
daha sonra içinden "ayarlar.php" kendinize göre düzenleyiniz.
daha sonra "Kurulum/SQL" klasöründe bulunan "OKU.txt" yazan yerdeki metine göre sql ayarlarınızı yapın.
Admine giriş bilgileriniz: mhms_admin/giris.php (Kullanıcı adı : admin - Parola : 123456 ) olmaktadır. Kurulumdan sonra değiştirmeyi unutmayınız. Daha sonra gerekli ayarları yönetim panel üzerinden yapabilirsiniz.
Otomatik: ban açma / davet sistemi / turnuva sistemi gibi şeyleri "cronjob.php" dosyasını hostinginizin yönetim panelinden "Cron İşleri veya CronJobs" ayarından dosyayı 5 dakika da 1 kez kontrol etmeye ayarlayıp onuda çözmüş olursunuz.
Web Panel Tanıtım Videosu
Yönetim Paneli Tanıtım Videosu
İndirme Linkleri
Virüs Total -
Not: Sistemi kendi isteğimle paylaşmaktayım. Her hangi bir telif hakkı, lisans içermemektedir.
Dipnot: diğer hesabıma erişemiyorum o düzenlenen konudaki yazılarla hiç bir alakam yoktur. Bu konu üzerinden devam ediyorum.
Çünkü,
sunucumuzda ki diğer sitelerden kaynaklanan bir açık nedeniyle veri tabanımıza erişmiş ve müşterilerimize geri dönülemez zararlar vermiştir.
Biz de bunları telafi etmek maksatlı özel yazılımımızı paylaşıp sektöre elveda edeceğiz ama arkamızda çok güzel bir de miras bırakmış olacağız.
Geliştiricilere Not: Sistem çok kolay bir şekilde tema yapılır vaziyettedir. İçindeki yapılan temalara bakarak siz de bir tema ayarlayabilirsiniz.
Temalar
Kurulum Aşaması
Aşağıda bulunan indirme linklerinden gerekli dosyaları indirip masaüstüne çıkartınız.
daha sonra "Kurulum/SQL" klasöründe bulunan "OKU.txt" yazan yerdeki metine göre sql ayarlarınızı yapın.
Admine giriş bilgileriniz: mhms_admin/giris.php (Kullanıcı adı : admin - Parola : 123456 ) olmaktadır. Kurulumdan sonra değiştirmeyi unutmayınız. Daha sonra gerekli ayarları yönetim panel üzerinden yapabilirsiniz.
Otomatik: ban açma / davet sistemi / turnuva sistemi gibi şeyleri "cronjob.php" dosyasını hostinginizin yönetim panelinden "Cron İşleri veya CronJobs" ayarından dosyayı 5 dakika da 1 kez kontrol etmeye ayarlayıp onuda çözmüş olursunuz.
İndirme Linkleri
Virüs Total -
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Not: Sistemi kendi isteğimle paylaşmaktayım. Her hangi bir telif hakkı, lisans içermemektedir.
Dipnot: diğer hesabıma erişemiyorum o düzenlenen konudaki yazılarla hiç bir alakam yoktur. Bu konu üzerinden devam ediyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Artık Hizmet Veremiyoruz!
Çünkü,
Kurulum Aşaması
İndirme Linkleri
Virüs Total -Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
öncelıkle paylaşımın ıçın teşekkürler,bu heralde dığer konudakı gıbı açıklı değıl yanlış anlamadıysam
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayır herhangi bir açık vs yok diğer konu tamamen komplo bazı kanıtları da koyacağız zaten.öncelıkle paylaşımın ıçın teşekkürler,bu heralde dığer konudakı gıbı açıklı değıl yanlış anlamadıysam
Hayır herhangi bir açık vs yok diğer konu tamamen komplo bazı kanıtları da koyacağız zaten.
tamamdr sağolasın ,bırşey daha sorayım dosyaları yüklüyorm ftp ye ayarlar ı düzenlıyorum ama sayfa beyaz çıkıyor nasıl düzeltebılırım
Hayır herhangi bir açık vs yok diğer konu tamamen komplo bazı kanıtları da koyacağız zaten.
Arkadaşlar Bu Bir Komplo Çekemeyenler Gitti burak Selvinin PAylaştıklarını Sildi Ve Yerine Bşaka Bir Şey Birakti Yani Adam Açık Koysa ve bu Açık Görülmese Adam Salakmı Desin Arkadaşlar Shell Koymuşum inanmayin ben Kurdum Valla Harika Çalışıyor
#Burak_Selvi
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)