-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Dev Konu Dev MHMS Sistemi (17+) Tema ile birlikte

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan leopar22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Artık Hizmet Veremiyoruz!

Çünkü,

verdiğimiz hizmeti çekemeyen, bu işten rant sağlamak isteyen bazı kişiler,
sunucumuzda ki diğer sitelerden kaynaklanan bir açık nedeniyle veri tabanımıza erişmiş ve müşterilerimize geri dönülemez zararlar vermiştir.

Biz de bunları telafi etmek maksatlı özel yazılımımızı paylaşıp sektöre elveda edeceğiz ama arkamızda çok güzel bir de miras bırakmış olacağız.
Açık kaynak olduğu için rahatlıkla güvenip kullanabilirsiniz.

Not: konunun sabitlenmesi için rica ediyorum.
Geliştiricilere Not: Sistem çok kolay bir şekilde tema yapılır vaziyettedir. İçindeki yapılan temalara bakarak siz de bir tema ayarlayabilirsiniz.

Temalar
2k1A30.jpg

B0PYQj.jpg

ZVk4B0.jpg

oZ3vWo.png

VLadnq.jpg

ngMn61.jpg

vL592O.jpg

1kv5W1.png

L4ArzJ.jpg

7bgz3m.jpg

ZVk44a.jpg

vL599v.jpg

oZ3vvm.jpg

lyjllX.jpg

1kv55A.jpg

L4Arrj.jpg

Kurulum Aşaması

Aşağıda bulunan indirme linklerinden gerekli dosyaları indirip masaüstüne çıkartınız.
daha sonra içinden "ayarlar.php" kendinize göre düzenleyiniz.
daha sonra "Kurulum/SQL" klasöründe bulunan "OKU.txt" yazan yerdeki metine göre sql ayarlarınızı yapın.
Admine giriş bilgileriniz: mhms_admin/giris.php (Kullanıcı adı : admin - Parola : 123456 ) olmaktadır. Kurulumdan sonra değiştirmeyi unutmayınız. Daha sonra gerekli ayarları yönetim panel üzerinden yapabilirsiniz.
Otomatik: ban açma / davet sistemi / turnuva sistemi gibi şeyleri "cronjob.php" dosyasını hostinginizin yönetim panelinden "Cron İşleri veya CronJobs" ayarından dosyayı 5 dakika da 1 kez kontrol etmeye ayarlayıp onuda çözmüş olursunuz.

Web Panel Tanıtım Videosu

Yönetim Paneli Tanıtım Videosu

İndirme Linkleri

Virüs Total -

Not: Sistemi kendi isteğimle paylaşmaktayım. Her hangi bir telif hakkı, lisans içermemektedir.
Dipnot: diğer hesabıma erişemiyorum o düzenlenen konudaki yazılarla hiç bir alakam yoktur. Bu konu üzerinden devam ediyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Artık Hizmet Veremiyoruz!

Çünkü,

verdiğimiz hizmeti çekemeyen, bu işten rant sağlamak isteyen bazı kişiler,
sunucumuzda ki diğer sitelerden kaynaklanan bir açık nedeniyle veri tabanımıza erişmiş ve müşterilerimize geri dönülemez zararlar vermiştir.

Biz de bunları telafi etmek maksatlı özel yazılımımızı paylaşıp sektöre elveda edeceğiz ama arkamızda çok güzel bir de miras bırakmış olacağız.
Açık kaynak olduğu için rahatlıkla güvenip kullanabilirsiniz.

Not: konunun sabitlenmesi için rica ediyorum.
Geliştiricilere Not: Sistem çok kolay bir şekilde tema yapılır vaziyettedir. İçindeki yapılan temalara bakarak siz de bir tema ayarlayabilirsiniz.

Kurulum Aşaması

Aşağıda bulunan indirme linklerinden gerekli dosyaları indirip masaüstüne çıkartınız.
daha sonra içinden "ayarlar.php" kendinize göre düzenleyiniz.
daha sonra "Kurulum/SQL" klasöründe bulunan "OKU.txt" yazan yerdeki metine göre sql ayarlarınızı yapın.
Admine giriş bilgileriniz: mhms_admin/giris.php (Kullanıcı adı : admin - Parola : 123456 ) olmaktadır. Kurulumdan sonra değiştirmeyi unutmayınız. Daha sonra gerekli ayarları yönetim panel üzerinden yapabilirsiniz.
Otomatik: ban açma / davet sistemi / turnuva sistemi gibi şeyleri "cronjob.php" dosyasını hostinginizin yönetim panelinden "Cron İşleri veya CronJobs" ayarından dosyayı 5 dakika da 1 kez kontrol etmeye ayarlayıp onuda çözmüş olursunuz.

Web Panel Tanıtım Videosu

Yönetim Paneli Tanıtım Videosu

İndirme Linkleri

Virüs Total -

Not: Sistemi kendi isteğimle paylaşmaktayım. Her hangi bir telif hakkı, lisans içermemektedir.
Dipnot: diğer hesabıma erişemiyorum o düzenlenen konudaki yazılarla hiç bir alakam yoktur. Bu konu üzerinden devam ediyorum.

öncelıkle paylaşımın ıçın teşekkürler,bu heralde dığer konudakı gıbı açıklı değıl yanlış anlamadıysam

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayır herhangi bir açık vs yok diğer konu tamamen komplo bazı kanıtları da koyacağız zaten.

Arkadaşlar Bu Bir Komplo Çekemeyenler Gitti burak Selvinin PAylaştıklarını Sildi Ve Yerine Bşaka Bir Şey Birakti Yani Adam Açık Koysa ve bu Açık Görülmese Adam Salakmı Desin Arkadaşlar Shell Koymuşum inanmayin ben Kurdum Valla Harika Çalışıyor

#Burak_Selvi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri