HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tamam işte bende burak selviyim o hesabıma ne email ile ne de şifremi girebiliyorum hiç bir şekilde ulaşamıyorum.
O yüzden buradan yazma gereği duydum inanmıyorsan gel skypeye ekran paylaşıyım burak selvi olduğuma inanmıyorsan ?
ve kendimi bildim kadarı ile ben öyle konuyu editleyip açığı koyup ay vicdan azabı çektim kusura kalmayın gençler diyecek biri değilim sabah 5'te yattım öğlen 3'de kalktım gördüğüm olaylar şok verici.
Ve ben bu konuyu tekrar paylaştı isem demek ki bir olayların döndüğü bir komplo olduğu belli.
Ve onu yapanları da bal gibi iyi biliyorum ama boşuna uğraşmasınlar. Her tarafta yayınlanacak...
5'te Yattığının Kanıtı Var sabaha Kadar Skypede Beraberdik Beyler Bu Bir Komplodur...
Paylaşım için teşekkürler, güzel çalışmalar emeğine sağlık bu olay kötü oldu.
seni kötülemek amacıyla söylemiyorum ama " iyi ki sizden hizmet almamışım " yoksa mağduriyetim diğer müşterileriniz gibi olabilirdi gelecek projeleriniz için başarılar.
seni kötülemek amacıyla söylemiyorum ama " iyi ki sizden hizmet almamışım " yoksa mağduriyetim diğer müşterileriniz gibi olabilirdi gelecek projeleriniz için başarılar.
Bence bu paylasmin altinda birsey var benim tanidgim burak para icin o panelleri olsede paylasmaz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)