Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Forum yetkilerinin dikatine !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan VeFaMt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 472
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ben bu forumda dolaştıkca çok sıkıyorum sebebi şudur kilitli konular çok lüzümsuz konular cok bunların silinmesi gerekmektedir geregini yapılması dileği ile keyifli forumlar.

Merhaba, forumda aşırı dozda kilitli konu olabilir fakat bunların kaldırılmamasının bir kaç nedenini açıklayım size. Bazı konular dosya linkleri kırık olsa bile nasıl yapılacağını anlattığı için diğer üyeler ararken bulduğu zaman aynı işlemi farklı dosyalar ile yaparak sonunu çözebiliyorlar.

Bknz: http://www.turkmmo.com/metin2-priva...2-statu-karakter-ekraninin-bozuk-gozukme.html

Kesinlikle arkadaşın dediğine katılıyorum bu gibi durumlar için kilitli konular taşınmıyor.Ve Konu silimi yerine konuları karantina adlı bölümümüze taşıyoruz böylelikle konuları tekrardan değerlendire biliyoruz ve eğer hata varsa konuyu geri getirme şansımız oluyor bu görüşünüz için teşekkür ederim.Bunun gibi görüşlerini-fikirlerinizi-eleştirilerinizi bizimle paylaşmaktan çekinmeyin iyi günler
@VeFaMt2;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri