Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
Hikaye Ekle

Oyunun gidişatı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mertferah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

millet otomatik şurup basıp ölümsüz oluyor. Sersem yediği kimin ne olduğu anlaşılıyor. Bunu demek istemiş arkadaş. Böylece herkes 3 lonca beni kesemiyor demiyor. Bilmem çaktın mı köfteyi ?

net oolarak söyluyorum boş yere karalamalarınızı bırakıp oyun ıcın dusuncelerınızle katıkıda bulunabıleceksenız buyurun sızde yazın teksas lılar.

yok diyorsanız mesaj atmayın tartısma konusu yok oyundan sogutmayın ınsanları

Oyunun gidişatı iyiye gidiyor gelecek bakım birçok yenilik ve düzeltme içeriyor oyun daha zevkli bir hal alacak bakım sonrasında yapılacak lonca turnuvalarıyla birlikte rekabet içeren bir ortam oluşacak ek olarak lonca turnuvaları için oyuna dönen birçok kişi olacaktır bakım sonrası hatalar (kıvılcım, biyolog vs.) düzeleceğinden eski oyuncular tekrar oyuna dönecek birçok yenilik geleceğinden dolayı yeni oyuncular oyunu başlayacaktır piyasada t olmamasından yakınan arkadaşlar için para kasmak bakım sonrası kolaylaşacak piyasa canlanacak ilerleyen günlerde her şey daha güzel olacak diye umut ediyorum :)

net oolarak söyluyorum boş yere karalamalarınızı bırakıp oyun ıcın dusuncelerınızle katıkıda bulunabıleceksenız buyurun sızde yazınteksas lılar.

yok diyorsanız mesaj atmayın tartısma konusu yok oyundan sogutmayın ınsanları

Zaten düşünce ile değil eylem ile katkı sağlandı. Uzun süredir süren oto tuş geyiğinin doğru olduğunu kanıtlayan video, konu içinde açıklanarak foruma konuldu. Turnuva öncesi serverin ve yönetimin bilgilendirilmesi adına gayet de güzel oldu bana sorarsan. Tabi rahatsız olan 2-3 şak şakçıya boş konuşacak malzeme çıktı orası ayrı.

Tartışmak için benimle aynı lisanı konuşman gerekir. Derme çatma fikirlerin ve etrafında oluşan hedefsiz yorumların ile ilgilenmiyorum. Son yorumum bu olsun bir daha etrafta oto tuş kullanıyorlar dediğini görmeyeyim.

iyi forumlar.

Öncelikle pidge sunucusunda oynuyorum diğerlerinde durum nedir bilemiyorum. Şöyle başlamak gerekirse istediğiniz kadar yenilik yapılsın, istediğiniz kadar sorunlar çözülsün yang sınırının kaldırılmasından tut biyolog görevlerine kadar herşey yapılsın bahsedeceğim sorun çözülmediği sürece serverlara fayda olacağını düşünmüyorum. Sorun şu, savaşların sıkıcı olması tadının tuzunun kalmaması. Sağlam 1 Kişiyi kesmek için sağlam 10-15 kişi gerekiyor fakat oda yetmiyor sersemletme yemeside lazım :D, devam edersek lonca savaşlarına değinmek istiyorum son zamanlarda izlediğimiz savaşların en az 30 dk sürdüğünü gördüm bu durum izleyen kişileride, savaşta bulunan kişileride o savaştan soğutan sıkıcı bir durum. Buna yol açan malzeme şeftali çiçeği şurubu. Bide bu malzemeyi programdır, oyun klavyesidir bu gibi araçlarla kullanan parazitlerde var bu konunun üstünde fazla durmayacağım. Bir user emek verir, çarını dizer, savaşmak ister ama verdiği emeğin sonucunu, eğlencesini savaşlarda alamaz ise sıkılır, bırakır gider pidge için şuan durum böyle. Bunun önüne geçmek için tek ve net çözüm şeftali çiçeği şurubunun kaldırılması. İlgilenilmesi dileğiyle, herkese iyi günler.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri