HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sersem olayının kalkması için çalışan GhostMouse v.b. programların çalışmaması gerekli. Bu programlar çalışmaz hale gelirse sersem olayına çare bulunması gerektiğinide düşünürüm, çalışmaya devam ettiği sürece sersem olayı sv için yararlı bir sorun.
Açıklamanı daha net yaparsan bi anlam verilebilir şuanki açıklamanda sersemlille ghost mausenın ne alakası var ?
Bunu kullanan kişilerin savaşta ölmesi için o sersemliğin şuanki durumunda kalması daha iyi.Açıklamanı daha net yaparsan bi anlam verilebilir şuanki açıklamanda sersemlille ghost mausenın ne alakası var ?
Bunu kullanan kişilerin savaşta ölmesi için o sersemliğin şuanki durumunda kalması daha iyi.
1-1 Ws Lerde Veya Arena Ws lerde Cok Zor Oluor Sersemlık Hatası :ka24:
Açıklamanı daha net yaparsan bi anlam verilebilir şuanki açıklamanda sersemlille ghost mausenın ne alakası var ?
Millet otomatik şurup basıp ölümsüz oluyor. Sersem yediği kimin ne olduğu anlaşılıyor. Bunu demek istemiş arkadaş. Böylece herkes 3 lonca beni kesemiyor demiyor. Bilmem çaktın mı köfteyi ?
Bu tarz denelemelerde sizin ekip bulmuş zaten scwan adlı kişide bu konuyu begenmiş çözen kişilerden olarak kankin senin oda zaten. iyiki bu konuyu yazdın umarım gmler çözüm bulur bunun için birkaç kendini bilmez onune gelenı gecenı kendı çarından dusuk sanıp daha ıyı oldugunu bılmezmıs gıbı konusup çamur attıklarını gormeye başladım ki bu tarz laflarda emek hırsızlığıdır bi nebzede olsa.Millet otomatik şurup basıp ölümsüz oluyor. Sersem yediği kimin ne olduğu anlaşılıyor. Bunu demek istemiş arkadaş. Böylece herkes 3 lonca beni kesemiyor demiyor. Bilmem çaktın mı köfteyi ?