Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Oyunun gidişatı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mertferah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

mertferah

Level 4
TM Üye
Konular
22
Reaksiyon Skoru
58
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 11 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
49
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba oyun yöneticileri;

Biz oyun severler olarak daha düzenli bi şekilde çalışmalarınızı bize bildirmenizi talep ediyoruz.Belki bu isteğimiz fazla gelebilir ama pidge serverının kafa oyuncuları olarak bu server ın son yazı olmamasını gönülden istiyoruz inanın .. Ve sizden rica ediyoruz biyolog görevleri bidahaki aşamaada düzelsin birdahaki aşamada sersemlik le ilgiili problemler aşılsın, efsun oranlarında oynama yapabiliyorsanız 1 tık yükseltilsin ki oyuncu sayısında çoğalma piyasada düzelme olabilsin, catacomb gibi yerler işlevselliğini kazansın alınamayan biyolog görevleri düzeltilsin.

Hatta pidge için çözüm olabilcek ise 3 cü servera gerekli yaptırımlar uygulanıp 2 ci serverla birleşebilmesi için hazır hale getirilsin.

Biz oyuncular olarak server daki sessizliğin bozulmasını umuyoruz sizlere iyi çalışmalar diliyoruz ..

Sizden gelen bildirimler net olarak bizi umitlendirebilir bu şekilde kaos sadece.

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Şurup saniyede 1 defa basılabiliyor 1 tane 1 şurup saniye 1

Ek:

Bu yeni güncellemede geliyor bir karakter aynı anda istediği kadar şuruba tıklasın 1 saniye içerisinde sadece 1 şurup geçerli olur Sıkıntı olursa 3 saniye yaparız baktık önünü alamıyoruz kaldırırız hanginiz betaya girip denedi?
Öncelikle pidge sunucusunda oynuyorum diğerlerinde durum nedir bilemiyorum. Şöyle başlamak gerekirse istediğiniz kadar yenilik yapılsın, istediğiniz kadar sorunlar çözülsün yang sınırının kaldırılmasından tut biyolog görevlerine kadar herşey yapılsın bahsedeceğim sorun çözülmediği sürece serverlara fayda olacağını düşünmüyorum. Sorun şu, savaşların sıkıcı olması tadının tuzunun kalmaması. Sağlam 1 Kişiyi kesmek için sağlam 10-15 kişi gerekiyor fakat oda yetmiyor sersemletme yemeside lazım :D, devam edersek lonca savaşlarına değinmek istiyorum son zamanlarda izlediğimiz savaşların en az 30 dk sürdüğünü gördüm bu durum izleyen kişileride, savaşta bulunan kişileride o savaştan soğutan sıkıcı bir durum. Buna yol açan malzeme şeftali çiçeği şurubu. Bide bu malzemeyi programdır, oyun klavyesidir bu gibi araçlarla kullanan parazitlerde var bu konunun üstünde fazla durmayacağım. Bir user emek verir, çarını dizer, savaşmak ister ama verdiği emeğin sonucunu, eğlencesini savaşlarda alamaz ise sıkılır, bırakır gider pidge için şuan durum böyle. Bunun önüne geçmek için tek ve net çözüm şeftali çiçeği şurubunun kaldırılması. İlgilenilmesi dileğiyle, herkese iyi günler.
Hunkda toplam 20 30 kisi var hatta daha az 2 3 aydir guncelleme geldi gelicek tik yok gelenler geri gitti yönetim bu hatalari yapmasaydi elym2 cok farkli olurdu...ayriyetten bu guncellemede biyologlarin gel8cegi ile ilgili hic birsey söylemedi biyologlar gelmezse isiniz yas ben soyliyim size:ka24:
HakLı Ben BU Svde 6 Yıldır Varım Ama Son ZamanLarda ßozukLukLar Çok Oldu Bi Sürü Tanıdgım Bu Emege Emek Vermiş ArkadaşLarım Oyunu BırakdıLar Oyun HataLarı Ve Oyun İçi RahatsızLıkLar... Tam Güncelleme Atıyrsunuz Ümitleniyoruz Bu Sefer Oldu Diyoruz Ama Yok Yene Aynı Sey Sizden Çok Sey İstemiyoruz Sadece EmekLere Yazık oLmasın Forumda Bi Sürü Tarışma Konusu AÇIlıyor Ama En AnLamLı Konu Bu Bnce Bu Sefer Savş Falan Deqil Oyun İçi. SorunLar Bi Sersem Var Hayatımda Görmedim Bi Tutuyor Can BiTene Kadar Bırakmıyor Bu İşLe En Kısa Zamanda İLgiLenmenizi Umuyorum.....:ka19:

SanGrAzuL
Craig
Öncelikle pidge sunucusunda oynuyorum diğerlerinde durum nedir bilemiyorum. Şöyle başlamak gerekirse istediğiniz kadar yenilik yapılsın, istediğiniz kadar sorunlar çözülsün yang sınırının kaldırılmasından tut biyolog görevlerine kadar herşey yapılsın bahsedeceğim sorun çözülmediği sürece serverlara fayda olacağını düşünmüyorum. Sorun şu, savaşların sıkıcı olması tadının tuzunun kalmaması. Sağlam 1 Kişiyi kesmek için sağlam 10-15 kişi gerekiyor fakat oda yetmiyor sersemletme yemeside lazım :D, devam edersek lonca savaşlarına değinmek istiyorum son zamanlarda izlediğimiz savaşların en az 30 dk sürdüğünü gördüm bu durum izleyen kişileride, savaşta bulunan kişileride o savaştan soğutan sıkıcı bir durum. Buna yol açan malzeme şeftali çiçeği şurubu. Bide bu malzemeyi programdır, oyun klavyesidir bu gibi araçlarla kullanan parazitlerde var bu konunun üstünde fazla durmayacağım. Bir user emek verir, çarını dizer, savaşmak ister ama verdiği emeğin sonucunu, eğlencesini savaşlarda alamaz ise sıkılır, bırakır gider pidge için şuan durum böyle. Bunun önüne geçmek için tek çözüm şeftali çiçeği şurubunun kaldırılması. İlgilenilmesi dileğiyle, herkese iyi günler.

++++++

Gayet iyi konuşmuş bende kaldırılması fikrindeyim bu serverin sağlığı için daha mantıklı
Hunkda toplam 20 30 kisi var hatta daha az 2 3 aydir guncelleme geldi gelicek tik yok gelenler geri gitti yönetim bu hatalari yapmasaydi elym2 cok farkli olurdu...ayriyetten bu guncellemede biyologlarin gel8cegi ile ilgili hic birsey söylemedi biyologlar gelmezse isiniz yas ben soyliyim size:ka24:

HakLı Ben BU Svde 6 Yıldır Varım Ama Son ZamanLarda ßozukLukLar Çok Oldu Bi Sürü Tanıdgım Bu Emege Emek Vermiş ArkadaşLarım Oyunu BırakdıLar Oyun HataLarı Ve Oyun İçi RahatsızLıkLar... Tam Güncelleme Atıyrsunuz Ümitleniyoruz Bu Sefer Oldu Diyoruz Ama Yok Yene Aynı Sey Sizden Çok Sey İstemiyoruz Sadece EmekLere Yazık oLmasın Forumda Bi Sürü Tarışma Konusu AÇIlıyor Ama En AnLamLı Konu Bu Bnce Bu Sefer Savş Falan Deqil Oyun İçi. SorunLar Bi Sersem Var Hayatımda Görmedim Bi Tutuyor Can BiTene Kadar Bırakmıyor Bu İşLe En Kısa Zamanda İLgiLenmenizi Umuyorum.....:ka19:

SanGrAzuL
Craig

Hadi tüm serverlar birleşsin kaynaşalım :o

Sersem olayının kalkması için çalışan GhostMouse v.b. programların çalışmaması gerekli. Bu programlar çalışmaz hale gelirse sersem olayına çare bulunması gerektiğinide düşünürüm, çalışmaya devam ettiği sürece sersem olayı sv için yararlı bir sorun.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri