- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Zaten düşünce ile değil eylem ile katkı sağlandı. Uzun süredir süren oto tuş geyiğinin doğru olduğunu kanıtlayan video, konu içinde açıklanarak foruma konuldu. Turnuva öncesi serverin ve yönetimin bilgilendirilmesi adına gayet de güzel oldu bana sorarsan. Tabi rahatsız olan 2-3 şak şakçıya boş konuşacak malzeme çıktı orası ayrı.
Tartışmak için benimle aynı lisanı konuşman gerekir. Derme çatma fikirlerin ve etrafında oluşan hedefsiz yorumların ile ilgilenmiyorum. Son yorumum bu olsun bir daha etrafta oto tuş kullanıyorlar dediğini görmeyeyim.
iyi forumlar.
Herondale kardeşim.
madem burdaki yorumların beni ilgilendirmıyor dıyosun.seviye muhabbeti yapıyosun.
adamın açtıgı konuya gelip habire bişeyler yazmışsın.
nasıl bi kafadasın sen acaba merak ettim de

- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
O yazıyı yazan şahıs çok iyi yazmış. Okuduysan eğer en az 30 dk diyor. İşi olan, çalışan kişilerde var oyunda onlar için zaman önemli, 30dk veya daha fazla bir süre sürecek bir savaş o savaşta bulunanları sıkar Dissident'in de belirttiği gibi. Tamam senin gibi 30dk sürsün diyelim ama kardeşim savaştan zevk alınmıyorki ne yatan var ne kalkan herkes birbirini kesebilse daha zevkli olur ve o zaman derimki 1 saat sürsün 10 saat sürsün.Bence savaşların 30 dakika sürmesi iyi zevkli geçiyor 5 dakıkalık savaştan ne anlaşılırki yani bunlar kişiden kişiye değişir.
Ayrıcasağlam olmayan kişilerde oto potla falan bu işi çözmüş durumda bilmiyorum kimler kullanıyor ama denemeleri yapanlar var kullanmadıklarını nereden bilicez . Geçenlerde onlardan yazarken şurup basanını gördüm şaşkınım .
He bak şu olabilir 500 değilde 250 ye düşürülebilir şeftali çiçeği
- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 58
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
O yazıyı yazan şahıs çok iyi yazmış. Okuduysan eğer en az 30 dk diyor. İşi olan, çalışan kişilerde var oyunda onlar için zaman önemli, 30dk veya daha fazla bir süre sürecek bir savaş o savaşta bulunanları sıkar Dissident'in de belirttiği gibi. Tamam senin gibi 30dk sürsün diyelim ama kardeşim savaştan zevk alınmıyorki ne yatan var ne kalkan herkes birbirini kesebilse daha zevkli olur ve o zaman derimki 1 saat sürsün 10 saat sürsün.
Pwp serverda normal bir süre olduğunu düşünüyorum ben yani çok basit olur zaten damageler olabilcek en üst seviyede çoğu kişinin şurup kalktımı sw de birtek savaşçı karakteri kalır geri kalanlar yıkılır.
Son düzenleme:
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
Şurup saniyede 1 defa basılabiliyor 1 tane 1 şurup saniye 1
Ek:
Bu yeni güncellemede geliyor bir karakter aynı anda istediği kadar şuruba tıklasın 1 saniye içerisinde sadece 1 şurup geçerli olur Sıkıntı olursa 3 saniye yaparız baktık önünü alamıyoruz kaldırırız hanginiz betaya girip denedi?
Ek:
Bu yeni güncellemede geliyor bir karakter aynı anda istediği kadar şuruba tıklasın 1 saniye içerisinde sadece 1 şurup geçerli olur Sıkıntı olursa 3 saniye yaparız baktık önünü alamıyoruz kaldırırız hanginiz betaya girip denedi?
Son düzenleme: