Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Beyler 2sinin arasında kaldım
Renkli hostmu netmarlismi daha güvenilir daha iyi daha sorunsuz daha yenilikli.
renklihostta 4 ayımı devırdım kardesım hala devam edıyorum renklıhosttan alırsan pısman olcagını sanmıyorum yınede tercıh senındırBeyler 2sinin arasında kaldım
bende şahidim kardeşimrenkli hosttan alma kardeşim bi reboot atıyorum 50 dk oyun gelmiyor oyuna acıyorum 5 10 dk da acılıyor rezillik kısacası ...
git netmarlisten al renklihostta neymişBeyler 2sinin arasında kaldım
kardesm sırf bu karalama yapan kısılıksızler yuzunden mıllet dolandırıcı fırmalara yonelıyor onlarca kısı bunlar onerıyo dıye ortada kalıyor bu serefsızlere ınanmayın yanlıs anlamayın bu arada netmarlis için demedım bunu netmarlıs guvenılır fırma ben genel anlamda dedım ve renklıhosttan sunucum 3 aydır acık durumda nerdeyse serverım +400 onlıne olduda gecıyo bıle ıstıyosan sıteyı atayım ozel msj yolu ıle svme gel gm hesapla bıryere cekeyım senı ordanda konusalım bu serefsızlere ınanma hocam
Burda senin yaptığın gibi firma öneriyorlar. Şereflerine laf söyleyemezsin. Önce sen şeref yoksunu olduğun konuda şeref kazan. Olmadı ailenden az birşey terbiye al. Terbiyesiz mahlukat. Bildirildin.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)