- Konular
- 1
- Online süresi
- 12m 12s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 2
- MmoLira
- 130
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Üni mi kurs mu? Kalaylı mı yoksa eğitimli mi
selamlar herkese, bilgisayar mühendisliği okuyorum ama kafa biraz karışık. okulda dünya kadar teori görüyoruz, eyvallah mühendislik vizyonu falan filan ama piyasaya bakıyorum millet nextjs docker kubernetes uçuruyor. biz hâlâ kâğıtta algoritma çözüyoruz şaka gibi.
bazen diyorum bırak okulu direkt sektörel toollara gömül, bazen de temel sağlam olmazsa ileride patlarız diyorum. piyasada çalışan abiler ne der bu duruma? bu okul-sektör dengesini nasıl kuracağız? üni gerçekten o vizyonu veriyor mu yoksa kendimizi mi kandırıyoruz? mezun olunca piyasada tokatlanmamak için ne yapmak lazım? Kurs fikri de olur kaliteli varsa fikir veren olursa çok makbule geçer.
selamlar herkese, bilgisayar mühendisliği okuyorum ama kafa biraz karışık. okulda dünya kadar teori görüyoruz, eyvallah mühendislik vizyonu falan filan ama piyasaya bakıyorum millet nextjs docker kubernetes uçuruyor. biz hâlâ kâğıtta algoritma çözüyoruz şaka gibi.
bazen diyorum bırak okulu direkt sektörel toollara gömül, bazen de temel sağlam olmazsa ileride patlarız diyorum. piyasada çalışan abiler ne der bu duruma? bu okul-sektör dengesini nasıl kuracağız? üni gerçekten o vizyonu veriyor mu yoksa kendimizi mi kandırıyoruz? mezun olunca piyasada tokatlanmamak için ne yapmak lazım? Kurs fikri de olur kaliteli varsa fikir veren olursa çok makbule geçer.
- Konular
- 10
- Online süresi
- 3d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 480
- DevLira
- 0
kesinlikle okul ile yetinme yoksa kaybeden olursun. okul ile eş zamanlı kursları ilerlet ilerlemek istediğin sektörde. bunlarla ilgili bol bol proje yap. yapay zeka trendlerini iyi takip etmeni öneririm basabildiğin kadar website/uygulama bas en azından cv'de durur. okulu sadece dersleri geçecek kadar çalış harici sen kendin ne yaptıysan osun. okul bilgileriyle kimse işe almıyor. önerim 3-4.sınıfta part-time veya okulunun devamsızlık sorunu yoksa direkt çalışma hayatına başlaman. ücreti hiç sorun etme, kölelik et demiyorum yiyicilerden uzak dur ama yine de düşük ücret teklif ederlerse değerlendir derim. okul bitince öğrenciyim bahanesi bitiyor kimse yüzüne bile bakmıyor. şirketlere mail atarak stajyer/part time olarak tecrübe kazanmak istediğini belirtirsen mutlaka biri kabul edecektir diye düşünüyorum. işsizlik çok yükseliyor genel olarak bunu da göz önünde bulundur. tavsiyelerim bunlar inşallah en iyi şekilde mezun olup işini bulursun .başarılar.Üni mi kurs mu? Kalaylı mı yoksa eğitimli mi
- Konular
- 1
- Online süresi
- 12m 12s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 2
- MmoLira
- 130
- DevLira
- 0
Değerli bilgiler için teşekkür ederim.kesinlikle okul ile yetinme yoksa kaybeden olursun. okul ile eş zamanlı kursları ilerlet ilerlemek istediğin sektörde. bunlarla ilgili bol bol proje yap. yapay zeka trendlerini iyi takip etmeni öneririm basabildiğin kadar website/uygulama bas en azından cv'de durur. okulu sadece dersleri geçecek kadar çalış harici sen kendin ne yaptıysan osun. okul bilgileriyle kimse işe almıyor. önerim 3-4.sınıfta part-time veya okulunun devamsızlık sorunu yoksa direkt çalışma hayatına başlaman. ücreti hiç sorun etme, kölelik et demiyorum yiyicilerden uzak dur ama yine de düşük ücret teklif ederlerse değerlendir derim. okul bitince öğrenciyim bahanesi bitiyor kimse yüzüne bile bakmıyor. şirketlere mail atarak stajyer/part time olarak tecrübe kazanmak istediğini belirtirsen mutlaka biri kabul edecektir diye düşünüyorum. işsizlik çok yükseliyor genel olarak bunu da göz önünde bulundur. tavsiyelerim bunlar inşallah en iyi şekilde mezun olup işini bulursun .başarılar.
Ekstra kurs almayı düşünüyorum fakat araştırınca çok fazla sonuç var kaliteli olmasını istiyorum öneriniz var mı ?
- Konular
- 10
- Online süresi
- 3d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 480
- DevLira
- 0
Ücretli kurslara çok takılma youtube'da çok fazla kaynak var. prototürk ve enes bayramı öneririm frontend konusunda.Değerli bilgiler için teşekkür ederim.
Ekstra kurs almayı düşünüyorum fakat araştırınca çok fazla sonuç var kaliteli olmasını istiyorum öneriniz var mı ?