farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Eternexus Programı İle İtem_proto Nasıl Açılır ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KARADAYI98
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Öncelikle herkese merhaba

Eternexus Programı İle İtem_proto Nasıl Açılır ? sorusuna cevap arıyorum bilen arkadaşlar yardımını esirgemesin

Hayırlı Forumlar.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Peki kardeş bu sorunu çöztük Root msm 'den anlıyorsan bu sorumuda yanıtlarsan çok makbul geçicek

Ben eski packden yeni packe zırh aktarıyorum fakat Group ShapeData62 fakat Group ShapeData62 yeni packımde mevcutmuş sayısını değiştirsem zırh gözükürmü ? 63 yapsam

• Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Ek olarak Öğeyi görmek için üye olmalısınız. postumda kostüm eklemeyi anlatmıştım zırhta buna benzer şekilde ekleyebilirsin :ka19:
Öncelikle herkese merhaba

Eternexus Programı İle İtem_proto Nasıl Açılır ? sorusuna cevap arıyorum bilen arkadaşlar yardımını esirgemesin

Hayırlı Forumlar.

2güne kadar bende bunun cevabını arıyodum ama bulamadım ve büyük ihtimallede nexusdan açılmıyor bu link eminim yardımcı olcuak.
http://www.turkmmo.com/metin2-priva...metin2'ler-icin-item_proto-acma-editleme.html

Eğer yapamassan unepk danda açılıyor öm atabilirsin.

Eternexus ile sadece pack açabilirisin item proto açamazsın.

34k için item_proto açmak için UNEpk programı edinebilirsin internet üzerinden ücretisiz bir yazılımdır.

40k ve üstü için TIKLA

Eternexusla Bilmiyorum ama UnEpk Dersen Pack Açıçya Gir İTem Proto Ve Mob Proto Açma Var İTem Proto Aç İşini Bitir Geri Kapatabilirsin :) İYi Forumlar

Eternexus ile sadece pack açabilirisin item proto açamazsın.

34k için item_proto açmak için UNEpk programı edinebilirsin internet üzerinden ücretisiz bir yazılımdır.

40k ve üstü için TIKLA

Unepk kullanıyordum zaten fakat çok eskidi ve dosyaları bozmaktaydı Eternexusu item_proto açmaması dışında herşey yolundaydı malasef Eternexusun yazılım özelliklerinde item_proto açmak yok

Ek olarak attıgın 40 K Pack açıcı çalışmayı durdurdu hatası veriyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri