Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Eternexus Programı İle İtem_proto Nasıl Açılır ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KARADAYI98
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Öncelikle herkese merhaba

Eternexus Programı İle İtem_proto Nasıl Açılır ? sorusuna cevap arıyorum bilen arkadaşlar yardımını esirgemesin

Hayırlı Forumlar.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Peki kardeş bu sorunu çöztük Root msm 'den anlıyorsan bu sorumuda yanıtlarsan çok makbul geçicek

Ben eski packden yeni packe zırh aktarıyorum fakat Group ShapeData62 fakat Group ShapeData62 yeni packımde mevcutmuş sayısını değiştirsem zırh gözükürmü ? 63 yapsam

• Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Ek olarak Öğeyi görmek için üye olmalısınız. postumda kostüm eklemeyi anlatmıştım zırhta buna benzer şekilde ekleyebilirsin :ka19:
Yerini bulamadım işte olmasa çalışmaz zaten de çözemedim.

Sen zırh aktardığını GrupShapeData 62 sayısının olduğunu bunu 63 yapsan sorun olup olmayacağını sormuşsun sorun olmayacağı söylenmiş.Şimdi ne sorduğunu anlıyamadım ki? :) Eski pack'inde nerde olduğunu ben nasıl bilebilirim :) Packleri açarak tek tek bakarsın :) Pc.eix/epk da yoksa herhangi bi pack'in içerisinde vardır item_listte konumu yazar ama hangi packte olduğu yazmaz item_listten bakarsan açtığın pack'in doğru olup olmadığını anlayıp vakit kaybetmemiş olursun :)

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri