BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Edit Eşya Kontrol Sistemi[LUA]

Edit Eşya Kontrol Sistemi[LUA] 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan thenemne0032
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 194
  • Görüntüleme Görüntüleme 23K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bu posta takıldım şahsen üzerime almam gerekirmi ? @ZacqooLeaven;
Eğer öyle ise cevabını vereyim
İlk olarak hiçbir şekilde para ile size quest yazacağım konusunda konuşma yapmadık mesajlar duruyo gösteririm
Bu questi benden istedin ve sana yönetime girmeden önce 2 ücretli quest ve yeni ücretsiz paylaşımım olan bir questle uğraştığımı daha sonra ilgileneceğimi söyledim
Questi kendin görüyorsun öyle 2-3 saatlik bir kodlama ile ortaya çıkacak bir iş değil.!! Bu yüzden questi yazamayacağımı sana söyledim Benim işim Webtasarim ayrıca çalışan bir insanım zaman buldukça paylaşımlar yaptım Eğer hata yaptı isem o ayrı

Lafın bana değilse bile içim rahat olsun diye yazdım kusura bakma derim

Lafım sana karşı değil eğer üstünüze alindiysaniz sizin hatanız sizden rica ettim yapmadiniz daha fazla konuşmama gerek yok, herşeye alinmayin yabancılardanda rica ettim beceremediler onları kast ettim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar efsun kontrolünü veritabanı üzerinden yapmaya çalışıyorum.

Şöyle anlatayım:

Sistem eşyaların efsunlarını item_attr.sql tablosunda kontrol edecek ve oradaki lv5 yani en çok gelen efsun değerinden 1 fazla olsa bile işlem yapıp hesabı kapatacak. Şuan üzerinde uğraşıyorum eğer yapabilirsem konuyu güncelleyeceğim.

Arkadaşlar efsun kontrolünü veritabanı üzerinden yapmaya çalışıyorum.

Şöyle anlatayım:

Sistem eşyaların efsunlarını item_attr.sql tablosunda kontrol edecek ve oradaki lv5 yani en çok gelen efsun değerinden 1 fazla olsa bile işlem yapıp hesabı kapatacak. Şuan üzerinde uğraşıyorum eğer yapabilirsem konuyu güncelleyeceğim.

En başından beri söylediğim sistem :o

Şuan item_attr.sql e göre kontrol edip işlem yapmakta. Efsun değeri item_attr.sql'de ki değerlerden 1 fazla olsa dâhi hesabı kapatıp eşyayı siliyor. Şuan sadece beceri hasarı, ortalama zarar, beceri hasarına karşı koyma ve ortalama zarara karşı koyma efsunları kaldı. Son olarak bunları da kontrol ettirip yeni sistemi paylaşacağım.

Konu için sağ ol verdim repini :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri