kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Edit Eşya Kontrol Sistemi[LUA]

Edit Eşya Kontrol Sistemi[LUA] 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan thenemne0032
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 194
  • Görüntüleme Görüntüleme 23K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

banlanan kişi hesabı kullanamaması açısından o kişiye dc komutuda uygulanabilir

Düşündüm evet ama oyun çöküyor nedense. :D DC komutu kullanılamıyor. Tamam o kişiyi oyundan atıyor ama oyunu da çökertiyor.

Düşündüm evet ama oyun çöküyor nedense. :D DC komutu kullanılamıyor. Tamam o kişiyi oyundan atıyor ama oyunu da çökertiyor.

40k da olması doaldır dc komutuyla ilgili olan luayı koysana EK1 Olarak 34k da deneyim yok gene olmassa demekki her 2 sürümdede sorun çıkarıtyodur ama dc komutunun 34k larda daha core çökerttiğini hiç görmedim :D

40k da olması doaldır dc komutuyla ilgili olan luayı koysana EK1 Olarak 34k da deneyim yok gene olmassa demekki her 2 sürümdede sorun çıkarıtyodur ama dc komutunun 34k larda daha core çökerttiğini hiç görmedim :D

Otomatik sistemde denedim dc komutunu hiç görmüyor. Gerek yok çalışmaz sende de. Sunucu üzerinde yapıyor işlemi çünkü.

Otomatik sistemde denedim dc komutunu hiç görmüyor. Gerek yok çalışmaz sende de. Sunucu üzerinde yapıyor işlemi çünkü.

oznm edit yakaladığım imansızlara bizzat kendim dc atcam :P

bi dahaki konu tanıtımı müziğine gözünü seviyim şaraptı müziği gibi hafif şeyleri koyma böyle şeyler dhaa iyi gider :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri