noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

İçini Dök [Ugurxx23]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ugurxx23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bir insan 5 yıl platonik kalabilirmi? hiç bi karşılık almadan, beklemeden, görmeden, duymadan
Çok kötü bi duygu arkadaşlar Allah düşmanımın başına vermesin.

Tam tarih hatırlamıyorum ama yıllardır çalışırım şuan 18 yaşımdayım ortalama 12 yaşımdan beri çalışıyorum çalışmayıda seviyorum.
Dayımın dükkanları var kırtasiye butik v.s. genelde kırtasiyeyi hep bana bırakır.Toptancısıydı alengirli müşterisiydi falan stres bol. Yaşım henüz 18 ve almamam gereken sorumlulukları alıyorum ek olarak okuyorum bazen oluyor sabah 5 de depoya gidiyorum bazen oluyor gece 2 de iş çıkıyor bu durum sosyal hayatıma da yansıyor bu olayları red etme gibi bir şansım olmuyor çünkü yapacak bir insan yok Yozgat'ta yaşamama rağmen 2 hafta da bir Antalya'ya gidiyorum işler yüzünden ve tüm bunlar varken benden okulda başarı bekliyorlar.
Normalde de sorunları paratoner gibi çekerim bu çocuğun başından şu geçmemiştir demeyin yaşamadığım kalmadı içimi tam olarak dökmeye kalksam rahat 2 saat yazı yazmam gerekecek.
Yakın çevrem genelde haberdar forumdan da dertlerimi açtığım kişiler var ama Allah insana yapamayacağını yüklemezmiş o yüzden içime atarım, yapmam gereken herşeyi yaparım :)
sendeneyaşamışsınbehacı:D

Bak bu güzeldi :)

KESİNLİKLE SIGMAZ BURAYA :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri