Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

İçini Dök [Ugurxx23]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ugurxx23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ugurxx23

Level 8
TM Üye
Üye
Konular
1,163
Reaksiyon Skoru
160
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 7 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
205
MmoLira
-1,462
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba Dostlar , Bir Blog Sitesinde Görmüştüm , Bazı Dostlarımız İçinde Tuttğu Birçok Şey Vardır . Bunları Gerçek Yaşantınızda Kimseye Söyleyemezsiniz , Biraz Olsada Turkmmo Bize Gerçek Hayatı , İşleri , Aşkları , Sıkıntıları , Zorlukları Unutturuyor ve Gerçek Hayatta Hiç Yüzyüze Gelmeyeceğiniz Birine En Büyük Derdinizi Anlatmak Çok Güzel Bir His Veriyor Nasıl Tabir Edilir , Hani İnsan Alkolle Konuşur ya O Sana Cevap Vermez Ama Sen Hissedersin Herşeyi Alıp Götürdüğünü Şahsen Bende Çok Oldu . Bizdeki Farkta Alkol Yerine Turkmmo Üyelerine En Büyük Kimseye Söylemediğimiz Şeyi Anlatacaz .

İlk Olarak Ben Başlıyorum ;

Yıl 2014 Eylül Ayı , Hiç Aşık Olmamıştım O Çıktı Karşıma . Neyse İlk Başta Bende Bir His Yoktu Yavaş Yavaş , Ben Etkilenmeye Başladım , Böyle Gel Zaman Git Zaman Çok Diyologlarımız Oldu Başbaşa Aktiviteler Yaptık . Neyse Dedim Kendi Kendime Artık Bilmesinin Vakti Geldi . 23 Nİsan Akşamı Çok Kaçırmıştım Alkolu Eve Geçerken Aradım 1 Saat Konuştuk , Tabi Ben Konuşamadım :) Herşeyi Anlattım ve Aldığım Cevap = Sevgilim Var Oldu , O Akşamdan Sonra Hayattan Kopar Oldum , Herşeyim Ters Gitti İşler , Hayattım Kısacası Herşeyim Yeni Yeni Kendimi Toparlıyorum ve 1 Hafta Önce Öğrendimki Beni Kendine Bağlamak İçin Yapmış Bunları Ama , Ben Koptum . Size Tavsiyem Seviyorsanız Hiç Böyle Bir Şey Yapmayın. Karşınızdakini Düşünün .

Sizdende Katılımlarınızı Bekliyorum Dostlar :=)

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

O gece sıradan bir geceydi normal ailecek oturuyorduk çekirdek çay keyfimizi yaptık babam yatmak için odasına gitti annem salonda dizi izliyor bende bilgisayar başında oyun oynuyordum her şey güzeldi. Telefon çalana kadar ariyan bir aile büyüğümüzdü abimin kalp krizi geçirdiğini ve hastaneye kaldıklarını söyledi. Babam apar topar hastaneye gitti annem ben ve küçük kardeşim evimizdeydik. Sabah annem de hastaneye gitti bana söylemediler ama durumu ağırdı 5-6 kere kalbi durmuş ve tekrar çalışmıştı. Amcamın oğlu bize geldi oturuyorduk ne olacak diye düşünürken birden gene telefon çaldı ariyan amcamdı ve ağlamaklı bir ses ile " aydın abin öldü hastaneye gelin " dedi. O an tüm dünya başıma yıkılmış gibi oldum kendimi lavaboya kapattım ve ilk defa bu kadar ağladığımı hatırlıyorum. Sonra dolmuş param bile yoktu cebimde komşumuzdan borç aldım dolmuş ile gittik hastaneye kuzenim yengem halam herkes oradaydı herkes ağlıyordu. Hacettepe hastanesin morgu ilk defa bu kadar önemli olmuştu benim için. Orada abim yatıyordu hareketsizce. Yengeme ve kuzenime sarıldım ağlaştık. Neden hep böyle oluyor ki birini bişeyi ne kadar çok seversen o kadar çok kaybediyorsun hayatta. 1 saat sonra köy yoluna düştük. Köy camisinde tabutun üstü açık şekilde yatıyordu abim. O dağ gibi adam yılların yıkamadığı adam orada hareketsizce yatıyordu içim parçalandı nefesim kesildi onu orada öyle görünce. Ama elimden bişey gelmiyordu yanına bile gidemedim uzaktan baktım baktım namazını kıldık sevenleri eşliğinde mezarına doğru götürdük abimi onu o halde görüşüm hala gözümün önünden gitmiyor. Mekânın cennet olsun abim.
Tam tarih hatırlamıyorum ama yıllardır çalışırım şuan 18 yaşımdayım ortalama 12 yaşımdan beri çalışıyorum çalışmayıda seviyorum.
Dayımın dükkanları var kırtasiye butik v.s. genelde kırtasiyeyi hep bana bırakır.Toptancısıydı alengirli müşterisiydi falan stres bol. Yaşım henüz 18 ve almamam gereken sorumlulukları alıyorum ek olarak okuyorum bazen oluyor sabah 5 de depoya gidiyorum bazen oluyor gece 2 de iş çıkıyor bu durum sosyal hayatıma da yansıyor bu olayları red etme gibi bir şansım olmuyor çünkü yapacak bir insan yok Yozgat'ta yaşamama rağmen 2 hafta da bir Antalya'ya gidiyorum işler yüzünden ve tüm bunlar varken benden okulda başarı bekliyorlar.
Normalde de sorunları paratoner gibi çekerim bu çocuğun başından şu geçmemiştir demeyin yaşamadığım kalmadı içimi tam olarak dökmeye kalksam rahat 2 saat yazı yazmam gerekecek.
Yakın çevrem genelde haberdar forumdan da dertlerimi açtığım kişiler var ama Allah insana yapamayacağını yüklemezmiş o yüzden içime atarım, yapmam gereken herşeyi yaparım :)
Hayat zor kardeşim, allah kolaylık versin
Yıl 2014'ün sonlarımı 2015'in başlarımı ne,neyse önemi yok.Forumda henüz uzman üyeyim boş boş gezerek konu bildiriyor,ara sıra konu açıyorum.Bu sırada turkmmo için özel kullandığım skypem bir şahıs tarafında ekleniyor-istek gönderiliyor.Bense forumdan biri olduğundan dolayı bu arkadaşı ekliyorum.İlk başlarda klasik tanışma muhabbetleri oluyor.Her neyse bu sırada muhabbet ilerliyor ve bu forumdaki arkadaşla iki sıkı dost oluyorum.Fakat bir sorun var bu arkadaş peşimi bırakmıyor,Nilsu başlıklı bir muhabbetle beni nakavta sürüklüyor.Kaçmak istiyorum fakat arkadaş ısrarcı.Her neyse bu arkadaş yüzünden günlerim heba oluyor,başım dertten kurtulmuyor :( Fakat ben yinede bu arkadaşla dost olmaktan takılmaktan bıkmıyor ve onunla vakit geçiyorum.

Bu arkadaşın adı ise ugurxx23 yani namı diğer Ataberk,bundan sonuç çıkaracak olursak; açıkcası bir sonuç çıkaramayız. :D

O gece sıradan bir geceydi normal ailecek oturuyorduk çekirdek çay keyfimizi yaptık babam yatmak için odasına gitti annem salonda dizi izliyor bende bilgisayar başında oyun oynuyordum her şey güzeldi. Telefon çalana kadar ariyan bir aile büyüğümüzdü abimin kalp krizi geçirdiğini ve hastaneye kaldıklarını söyledi. Babam apar topar hastaneye gitti annem ben ve küçük kardeşim evimizdeydik. Sabah annem de hastaneye gitti bana söylemediler ama durumu ağırdı 5-6 kere kalbi durmuş ve tekrar çalışmıştı. Amcamın oğlu bize geldi oturuyorduk ne olacak diye düşünürken birden gene telefon çaldı ariyan amcamdı ve ağlamaklı bir ses ile " aydın abin öldü hastaneye gelin " dedi. O an tüm dünya başıma yıkılmış gibi oldum kendimi lavaboya kapattım ve ilk defa bu kadar ağladığımı hatırlıyorum. Sonra dolmuş param bile yoktu cebimde komşumuzdan borç aldım dolmuş ile gittik hastaneye kuzenim yengem halam herkes oradaydı herkes ağlıyordu. Hacettepe hastanesin morgu ilk defa bu kadar önemli olmuştu benim için. Orada abim yatıyordu hareketsizce. Yengeme ve kuzenime sarıldım ağlaştık. Neden hep böyle oluyor ki birini bişeyi ne kadar çok seversen o kadar çok kaybediyorsun hayatta. 1 saat sonra köy yoluna düştük. Köy camisinde tabutun üstü açık şekilde yatıyordu abim. O dağ gibi adam yılların yıkamadığı adam orada hareketsizce yatıyordu içim parçalandı nefesim kesildi onu orada öyle görünce. Ama elimden bişey gelmiyordu yanına bile gidemedim uzaktan baktım baktım namazını kıldık sevenleri eşliğinde mezarına doğru götürdük abimi onu o halde görüşüm hala gözümün önünden gitmiyor. Mekânın cennet olsun abim.

Son düzenleme:
Tam tarih hatırlamıyorum ama yıllardır çalışırım şuan 18 yaşımdayım ortalama 12 yaşımdan beri çalışıyorum çalışmayıda seviyorum.
Dayımın dükkanları var kırtasiye butik v.s. genelde kırtasiyeyi hep bana bırakır.Toptancısıydı alengirli müşterisiydi falan stres bol. Yaşım henüz 18 ve almamam gereken sorumlulukları alıyorum ek olarak okuyorum bazen oluyor sabah 5 de depoya gidiyorum bazen oluyor gece 2 de iş çıkıyor bu durum sosyal hayatıma da yansıyor bu olayları red etme gibi bir şansım olmuyor çünkü yapacak bir insan yok Yozgat'ta yaşamama rağmen 2 hafta da bir Antalya'ya gidiyorum işler yüzünden ve tüm bunlar varken benden okulda başarı bekliyorlar.
Normalde de sorunları paratoner gibi çekerim bu çocuğun başından şu geçmemiştir demeyin yaşamadığım kalmadı içimi tam olarak dökmeye kalksam rahat 2 saat yazı yazmam gerekecek.
Yakın çevrem genelde haberdar forumdan da dertlerimi açtığım kişiler var ama Allah insana yapamayacağını yüklemezmiş o yüzden içime atarım, yapmam gereken herşeyi yaparım :)

Son düzenleme:
Hayat zor kardeşim, allah kolaylık versin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri