HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba;
Sayın yetkililer oyunda bıyologların sıfırlanmasıyla hesablar altüst oldu,nedenini çözemediğim şekilde damage oranları var önceden 7-8 k attığım kişilere bazen 4-5 k atılıyo Eminim bu sorun tek bende değildir. çoğu arkdaşlarımda aynı sorunla karşılastım herkeste benzer damge oran sorunları var bunun için bi çalısma yapılacak mı bakım çalısması gibi.
Sayın yetkililer oyunda bıyologların sıfırlanmasıyla hesablar altüst oldu,nedenini çözemediğim şekilde damage oranları var önceden 7-8 k attığım kişilere bazen 4-5 k atılıyo Eminim bu sorun tek bende değildir. çoğu arkdaşlarımda aynı sorunla karşılastım herkeste benzer damge oran sorunları var bunun için bi çalısma yapılacak mı bakım çalısması gibi.
Aynen öyle savaşçıdan kalkan kemer ve 60 savunmam olmasına rağmen 9k dan aşağı yemiyorum.
Merhaba;
Bu konu ile ilgili destek sisteminde bulunan ''Oyun içi hata bildirimi'' kategorisinden ticket yollayabilir , Hatayı bildirebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Aynen öyle savaşçıdan kalkan kemer ve 60 savunmam olmasına rağmen 9k dan aşağı yemiyorum.
Sana kesinlikle katılıyorum. Bir sorun var ve bu sorun ile ilgilenilmesi lazım özellikle zihinsel savaşçılarda var bahsedilen sıkıntı. Adamın üzerinde item yok biliyorum ama benim kristal basılıyken 80 çiftel 70 büyü savunmam vs yokmus gibi 9k 8k vs atması gerçekten ilginç...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)